Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8870550

Duna House - Új-Lak Bázis Kft.

104 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1990
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Érd Rózsadombján - Érdligeten, a Pataki cukrászdához közel,104 m2-es, tágas villalakás, kertkapcsolattal, garázs beállóval és tárolóval várja leendő tulajdonosát!

Az épület 1990-ben épült téglából, a tető héjazata Bramac beton cserép. A földszinti részen helyezkedik el a garázs, kazánház, közlekedő, műhely és tárolók, az első emeleten a szóban forgó lakás, valamint a tetőtérben egy másik lakás van.

Az ingatlan tágas nappalival, 2 hálószobával rendelkezik, mindkét hálóhoz tartozik saját külön fürdőszoba, az egyikben zuhanyzó (+Wc) még a másikban fürdőkád van és a hozzá vezető folyosóról külön Wc nyílik. A hálók a nappaliból nyíló közlekedőből érhetők el.

A nappali mellett alakították ki a konyhát, melyhez kamra tartozik. Az otthon melegét gázcirkó biztosítja, ahogy a meleg víz ellátást is. A kőburkolatú tereken padlófűtés gondoskodik a kellemes hőérzetről (nappali, konyha és közlekedők), még a többi helyiségben lapradiátorok a hőleadók.

A gépesített konyhabútor a vételár részét képezi.

Jelenlegi elosztását újra lehet gondolni, akár több hálószobát is ki lehet alakítani, a konyha áthelyezésével.

Ajánlom akár saját otthonnak, de akár magánrendelőnek is!

A környezet nyugodt és minden elérhető távolságban van. Iskola, óvoda, bevásárlási lehetőségek, buszmegálló is van közelben. A központ pedig pár perces autóútra.

Keressen bátran ha elnyerte tetszését, vagy kérdései vannak!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Duna House - Új-Lak Bázis Kft.

Gálffy Sarolta
+36 70 363