Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8908809

Otthon Plusz Ingatlanközvetítő Iroda

41 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
Tégla
ÉPÍTÉS
Gáz (cirkó)
FŰTÉS
  • Belső szintek 1
  • Kilátás Kertre néző
  • Ingatlan komfort Összkomfortos
  • Parkolási lehetőség Udvari beálló
  • Fűtés Gáz (cirkó)
  • Építőanyag Tégla
  • Erkély, terasz Terasz 5m2
  • Kertkapcsolat igen 78m2
  • Klíma igen
  • Szigetelt igen
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Hivatkozzon erre, kód: 4762N


- IGAZI GYÖNGYSZEM AZ ÉRDI LAKÁSPIACON!


- FIATALOSAN BERENDEZETT LAKÁS


- ALACSONY REZSI KÖLTSÉG


- NAPPALI + 1 SZOBA + TERASZ + SAJÁT KERTRÉSZ + 1 GK-S UDVARI BEÁLLÓ


- EXTRÁK


Fiatalosan berendezett, jó elosztású, frekventált helyen található, gazdaságosan fenntartható, saját leválasztott kerttel rendelkező tégla építésű lakás eladó Érdligeten.


A 78nm területű saját kertrész és a hozzá tartozó terasz felől juthatunk be a lakásba.


Az ingatlan felosztása a következő (41.16nm + terasz + saját kert): előszoba, nappali-étkező-konyha egy légtérben (24.480 nm), folyosó, fürdőszoba, toalett külön helyiségben, hálószoba (12.309 nm).


Szerkezeti leírás: Beton alap. Tégla falak + 15cm dryvit szigetelés + nemesvakolat. Műanyag szerkezetű nyílászárók, hőszigetelt üvegezéssel ellátva, bukó-nyíló kivitelben, redőnyökkel és szúnyoghálókkal felszerelve.


Fűtés, meleg víz ellátás: A fűtésről és meleg víz ellátásról zárt égesterű, Ariston típusú kombi-cirkó gondoskodik, radiátoros hőleadókat használva.


Parkolás: szabadtéri 1 gk-s parkoló tartozik a lakáshoz, ami távirányítós tolókapun keresztül közelíthető meg.


Az ingatlan nagyon szeparált, intim hangulatú, kizárólagosan használható bejáratról közelíthető meg az utcáról.


Kertész cég által tervezett és kivitelezett gyönyörű kert, terasszal, ami helyet ad a családi és baráti összejöveteleknek.


A közös kertrészben egy saját kerti szerszám-és biciklitároló faház zsindelyes tetőfedéssel (aminek a különlegességé, hogy egy vasszerkezetre épült, hogy a csapadékvizet ne szívja fel a fa szerkezet.)


A vételár részét képező - beépített bútorok, gépekkel együtt az alábbiak szerint: bútorasztalos által készített beépített - egyedi konyhabútor és konyhapult, beépített Whirlpool inox mikró, beépített Whirlpool légkeveréses inox sütő, beépített Whirlpool kerámia főzőlap, beépített Cata inox teleszkópos elszívó, szekrénybe beépített - de szabadon álló Whirlpool mosogatógép, beépített cipősszekrény és fogas az előszobában, beépített tükrös magas cipősszekrény az előszobában Beépített dupla ajtós gardróbszekrény a hálószobában, illetve ehhez készíttetett komód, beépített sarok könyvespolc a hálószobában, beépített dupla fürdőszobaszekrény (vasalónak, vasalódeszkának, stb.), beépített mosdó alatti szekrény a fürdőben, beépített fali szekrény a közlekedőben.


Extrák, amelyeket szintén tartalmaz a vételár: komplett riasztórendszer távfelügyeletre kötve (nemcsak a bejárati és a terasz ajtón, hanem még az ablakokon is beépített érzékelőkkel), Daikin típusú hűtő-fűtő klíma, távműködtetésű kaputelefon, bejárati ajtón acél hevederzár, redőnnyel és elhúzható szúnyoghálóval felszerelt ablakok és teraszajtó, polikarbonáttal fedett fa szerkezetű elő-tető a terasz felett, alkonykapcsolós kültéri világítások.


Rezsiköltségek:


Áram: 6-7000 Ft / hó


Gáz: 7-8000 Ft / hó (bőven kereten belül)


Víz + csatorna: 15 000 Ft / kéthavonta


Szemétszállítási díj: 5 761 Ft / kéthavonta


Közös költség: 3 000 Ft/hó (ami az udvar világításának villanyszámláját és a közös kertben használható vízszámla díját tartalmazza, illetve a közös kertrész alkalmankénti rendbetételi költségét.)


Az ingatlan ügyvédi használati megosztással rendelkezik, amely szabályozza a közös területen kialakított tárolók helyét és a parkolók felosztását is.


Megközelíthetőség és infrastruktúra kiváló! A lakás Érdligeten, bevásárlási lehetőségektől (Aldi, Tesco) 5 perces sétatávolságra, az érdligeti vasútállomástól 10-15 percnyi sétára, buszmegállóktól 5 percnyire található. Az M6-os autópálya autóval 3 perc alatt érhető el. Sétatávolságra van még iskola, orvosi rendelő, posta.


További hasonló ingatlanok találhatók még a kínálatunkban!


Szüksége van hitelre? SEGÍTÜNK!


Bankfüggetlen hitel tanácsadónk díjmentesen áll az Ön rendelkezésére! Keressen bizalommal!


A hirdetésben szereplő adatok, információk, képek, alaprajzok stb... tájékoztató jellegűek! Irodánk az esetleges elírásokért felelősséget nem tud vállalni!  


Tájékoztatjuk a Tisztelt Érdeklődőket, hogy az ingatlan hirdetésében szereplő telefonszám felhívásával Önök hozzájárulnak személyes adataik (név, telefonszám), a hirdetést feladó -Otthonplusz.hu Kft. - által a bizalmas kezeléshez és nyilvántartáshoz.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Otthon Plusz Ingatlanközvetítő Iroda

Bakó Norbert
+36 20 582