Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8896424

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

131 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1980
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladásra kínálunk Encs főutcáján egy 131 nm-es, nappali + 3 szobás, 2. emeleti társasházi lakást közvetlenül az MBH Bank mellett. A részben tetőtéri lakásban 50 nm-es tágas nappali (erkéllyel), abból nyíló konyha, 1 + 2 kisebb méretű szoba és fürdőszoba (wc-vel) található. A lakáshoz tartozik a lépcsőházban egy tárolószekrény és ha még az is kevés lenne a tárolásra, az emeleten további szekrények is elhelyezhetők, mert a szint kovácsoltvas ajtóval külön lezárható. A fűtés zárt rendszerű cirkóval van megoldva, a nappaliba légkondícionáló került. A lakás korábban felújításra került, mely érintette a két db tetőtéri ablak és a gázkazán cseréjét, a gipszkartonozást és a festést.
Van egy óriási padlás is, ami majdnem akkora mint a lakás és még beépíthető. Jelenleg OSB lappal és szigetelőanyaggal szigetelt és lenyitható létrán lehet feljutni, de ide még egy lakás kialakítható.
A lakáshoz udvarhasználati lehetőség, parkolási lehetőség van, de 1 vagy két garázs valamint egy 10 négyzetméteres tároló is vásárolható hozzá külön áron.
A lakás tehermentes, üresen áll és azonnal beköltözhető.
Nagycsaládosoknak akár CSOK-kal is ideális, a meglévő három háloszobán kívül a padlásrészben további 2-3 szoba alakítható ki.
Az M3 sztrádától 1 km-re van. SPAR és PENNY 1 km. Ha hirdetésem felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Dandásné Fábián Klaudia
+36 30 340