Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8892121

Eger Kertész utca 84 - OTP Ingatlanpont Iroda

53 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1972
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Heves megye, Eger Északi városrészén eladásra kínálunk egy első emelti, teljes körűen felújított, 53 m?-es, erkélyes, két szobás lakást, amely ideális választás lehet mindazok számára, akik egy azonnal költözhető, modern otthonra vágynak.
Az ingatlan 2017-ben átfogó korszerűsítésen esett át, ennek keretében új villamoshálózatot kapott, valamint egy gazdaságos gázcirkós fűtésrendszer került kiépítésre, továbbá a nyílászárók is cserélve lettek, amelyek szúnyoghálóval lettek ellátva. A fürdőszoba, a konyha és a közlekedő hidegburkolatának cseréje szintén megtörtént, így ezek az új tulajdonos kényelmét szolgálják. A falak glettelést kaptak, jelenleg egy tisztasági festés szükséges, amely könnyen elvégezhető.
A rendkívül karbantartott és jó állapotú lakás erkélye egy parkosított, zöld területre néz, ami kellemes kilátást biztosít. A társasház környezete rendezett, parkosított és tiszta lépcsőházzal rendelkezik, így nyugodt és kellemes lakókörnyezetet nyújt.
Elhelyezkedésének köszönhetően a közelben számos kényelmi szolgáltatás érhető el, így például élelmiszerüzletek, bevásárlóudvar, buszmegálló, patika és különféle szolgáltatók, ami még vonzóbbá teszi az ingatlant.
Amennyiben a fotók és az ingatlan paraméterei felkeltették érdeklődését, megtekintéssel kapcsolatban kérem keressen bizalommal.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Eger Kertész utca 84 - OTP Ingatlanpont Iroda

Pittner Petra
+36 30 298