Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8885292

-

47 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
Vegyes
ÉPÍTÉS
Fa
FŰTÉS
  • Építés éve 1960
  • Fűtés Fa
  • Építőanyag Vegyes
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

FELÚJÍTANDÓ LAKÁS KIHAGYHATATLAN LEHETŐSÉGGEL! Eger, Rozália úton, az Egyetem és Belváros közvetlen közelében eladóvá vált egy különleges ingatlan, amely a MODERN életstílus és a csendes környezet tökéletes kombinációját kínálja. Ideális választás azoknak, akik saját ízlésük szerint szeretnék kialakítani OTTHONUKAT, illetve befektetőknek is remek lehetőség!

Az ingatlan eredetileg egy családi ház része volt, melyet később 3 lakásos társasházzá alakítottak. A 47 nm alapterületű lakás 6 nm hozzáépítéssel bővült, így összesen 53 nm lakóteret kínál. Az épület 1960-as években épült tufa falazattal, a hozzáépítés téglából készült. A tetőt masszív cserép borítja, hosszú távra biztosítva a tartósságot.

A lakás elosztása lehetővé teszi egy kényelmes, 2 szobás otthon kialakítását, fürdőszobával, kamrával és konyhával. Az ingatlanhoz tartozik egy 16 nm-es garázs is, amely kényelmes parkolási lehetőséget nyújt, valamint egy 170 nm-es telekrész, ahol saját kertet lehet kialakítani.

A lakás egy köves útról könnyen megközelíthető, csendes környéken található, amely ideális a nyugodt pihenésre vágyóknak. Az Egyetem közelsége miatt egyetemistáknak és befektetőknek is kitűnő választás. Tegye meg álmai otthonát az első lépést ezzel a KIHAGYHATATLAN lehetőséggel!

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal! Az ingatlan előre egyeztetett időpontban tekinthető meg. 


Igény esetém a szomszéd 1000 nm-es telek megvásárolható melynek irányára:  25 Mft

Térkép

A hirdető elérhetősége

Medius Ingatlaniroda

Csák Andrea
+36 20 274