Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8898492

Eger Kertész utca 84 - OTP Ingatlanpont Iroda

72 m2
ALAPTERÜLET
1
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 2004
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Heves megye, Eger, 80 m2- es lakás eladó. Az ingatlan egy négylakásos sorház jellegű társasház egyik lakása, mely a város zöldövezeti, csendes, Felnémeti városrészén helyezkedik el.
A 2004-ben téglából épült ingatlan kertkapcsolatos, a ház alatt garázs, valamint tároló található, mely két irányból is megközelíthető. A lakás földszintjén konyha, étkező, nappali és egy zuhanyzó-WC található, az emeleten két hálószoba és egy tágas fürdőszoba, sarokkáddal, WC-vel, kapott helyet. A tetőtérben kialakításra került még egy harmadik hálószoba is. Az ingatlan szobái laminált parkettaborításúak, a többi helyiség járólapot kapott, a fűtés gázkazánnal megoldott, valamint igény esetén légkondicionáló is szolgálja a komfortérzetet. A bejárat előtt egy csendes fedett terasz található, melyről néhány lépcsőfokon keresztül a lakáshoz tartozó, füves, kis kertbe juthatunk.
Ingatlanirodánk ügyvédi háttérrel, CSOK, babaváró hitel, valamint kamatkedvezményes hitel ügyintézésével támogatja ügyfelei ingatlanvásárlását!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Eger Kertész utca 84 - OTP Ingatlanpont Iroda

Lukácsné Petró Sarolta Márta
+36 70 282