Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8911849

Eger Kertész utca 84 - OTP Ingatlanpont Iroda

35 m2
ALAPTERÜLET
1
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1977
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Heves vármegye, Eger 35 m2-es lakás eladó.
Az ingatlan a Felsővárosban (Északi városrész) egy panelprogram keretében felújított liftes tömbház nyolcadik emeletén helyezkedik el, egy szoba, egy félszoba, főzőfülke, fürdőszoba, előszoba található benne.
Az ingatlan 2024 tavaszán teljes körű felújításon esett át: a nyílászárók, a burkolatok, a csempék, a radiátorok, a szaniterek modernizálása mellett az elektronikai felszerelések, a hideg-meleg vízvezetékek, és a szennyvízrendszer cseréjére is sor került. A falak friss festést kaptak, a lakás teljes padlózatát a fürdőszoba kivételével laminált parkettával fedték le, az ablakokat redőny védi.
Az otthon melegét egyedi mérős távfűtés biztosítja, az ingatlan kifűtése gazdaságos. A lakás részben bútorozott: a konyhabútor a beépített elektromos sütővel, és az indukciós főzőlappal, valamint a fürdőszobabútor a vételár részét képezi. A város zaja nem jut fel a lakásba, a közvetlen szomszédok barátságosak, így a leendő lakók békés, csendes otthonra lelhetnek e falak közt. A keleti tájolású szobák ablakából szép panoráma nyílik az Eged-hegyre. Az ingatlan per- és tehermentes, a birtokbavételt követően azonnal költözhető.

Ez az ingatlan kivételes módon az életben szebb, mint a képeken, jöjjön el, és győződjön meg személyesen is erről!
Várom hívását, akár hétvégén is. Ügyfeleinknek igény esetén kedvező hitelfeltételekkel hitelt, megbízható ügyvédi közreműködést, szerződéskötéshez irodai hátteret biztosítunk. Referencia szám: M 289352.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Eger Kertész utca 84 - OTP Ingatlanpont Iroda

Pittner Petra
+36 30 298