Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8910923

Eger Kertész utca 84 - OTP Ingatlanpont Iroda

47 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1960
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Heves vármegye, Eger belvárosában, 47 m2-es, lakás eladó. Eger belvárosának szívében egy felújítandó lakás várja új tulajdonosát! Ez az eldugott csendes kis lakás az első emeleten található a Dobó tértől 1 perc sétára. A 2szobával rendelkező ingatlan lehetőséget kínál a személyre szabott kialakításra és a kényelmes életvitelre. Egy kisebb konyha található a lakásban egy spájzzal, külön fürdőszobával és WC-vel. A lakás felújítandó állapotban van, így lehetőség nyílik arra, hogy saját stílusuknak megfelelően alakítsák ki az otthont. A közös költség 19000 Ft/hó amibe beletartozik a kuka kihordás, a lépcsőház takarítása és az első 1,5 m3 víz is lakásonként!
Az ingatlan elhelyezkedése és kialakítása okán ideális otthona lehet párnak, kisebb családnak, illetve befektetésnek is kiváló lehetőség hiszen a belváros szívében keresettek a kiadó ingatlanok! Jöjjön el és győződjön meg személyesen is, erről a fantasztikus lehetőségről! Irodánk ügyvédi háttérrel, kamatkedvezményes hitel ügyintézésével támogatja ügyfelei ingatlanvásárlását!

In the heart of Egers city center, Heves County, a 47 m? apartment is for sale. This hidden, quiet little apartment, located on the first floor, is just a 1-minute walk from Dobó Square and awaits its new owner! The property, with two rooms, offers the opportunity for personalized design and comfortable living. The apartment includes a small kitchen with a pantry, a separate bathroom, and a WC. It is in need of renovation, giving the new owner the chance to customize the home to their own style.
The common costs are 19,000 HUF per month, which includes garbage collection, cleaning of the stairwell, and 1.5 m? of water per apartment!
Due to its location and layout, this property is ideal for couples, small families, or even as a great investment opportunity, as rental properties in the city center are in high demand. Come and see this fantastic opportunity for yourself!
Our office supports its clients property purchases with legal background and mortgage assistance, including preferential interest rate loans!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Eger Kertész utca 84 - OTP Ingatlanpont Iroda

Pallagi István János
+36 20 388