Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8907874

-

67 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
Tégla
ÉPÍTÉS
Házközponti fűtés egyedi méréssel
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető igen
  • Belső szintek 2
  • Parkolási lehetőség Udvari beálló
  • Építés éve 2020
  • Fűtés Házközponti fűtés egyedi méréssel
  • Építőanyag Tégla
  • Erkély, terasz Erkély 5m2
  • Klíma nem
  • Szigetelt igen
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

KIEMELKEDŐ LEHETŐSÉG EGERBEN!
ELADÓ egy KIVÁLÓ és ÚJSZERŰ földszinti lakás a Ráchegy Lakóparkban, amely tökéletes választás lehet minden korosztály számára, akár lakhatásra, akár BEFEKTETÉSI CÉLRA! Ez a hangulatos, 67,17 nm-es lakás egy 5,5 nm-es terasszal remek lehetőséget nyújt a nyugodt pihenésre és a közös családi együttlétekre!

Az ingatlan 2020-ban épült, ami garantálja a modern kivitelezést és a kiváló állapotot. A 15 lakásos, SZIGETELT társasház biztonságos, KAMERÁVAL felszerelt és körbekerített, így a nyugalom és biztonság garantált. A lakóközösség rendezett és KIVÁLÓ, ami hozzájárul a kellemes lakókörnyezethez.

A lakás praktikus elrendezéssel rendelkezik: 3 külön nyíló szoba biztosít teret akár nagyobb család számára is. A fiatalos, EGYEDILEG TERVEZETT konyha minden modern igényt kielégít: gépesítve van mosogatógéppel, páraelszívóval, új villanytűzhellyel és sütővel. A konyha mellett még SPEJZ is található.

A modern életvitelt segíti továbbá a külön fürdőszoba tusolóval, valamint a külön mellékhelyiség kézmosóval. Az előszobában beépített szekrény gondoskodik a rendezettségről. A lakás FŰTÉSE házközponti, egyedi órával, így a költségek pontosan mérhetők.

Az ingatlan belsejében a minőségi burkolatok, laminált lapok és kerámia járólapok emelik a lakás színvonalát. A nappaliban lévő látvány kandalló a téli estéket különösen meghitté teszi, az új ventilátoros lámpa testek pedig gondoskodnak a kiváló világításról.

A műanyag nyílászárók REDŐNNYEL és ROVARHÁLÓVAL ellátottak, melyek a komfortot és a nyugalmat szolgálják. A lakáshoz ZÁRT UDVARI parkolóhely is tartozik, amely különösen értékes a biztonságos parkoláshoz.

További praktikumot biztosít a közös tároló helyiség, amely extra tárolókapacitást nyújt. A rendezett lépcsőház és a barátságos környezet teszik teljessé az összképet.

Ne hagyja ki ezt a kiváló lehetőséget! Amennyiben érdeklődik lakásunk iránt, kérem, vegye fel velem a kapcsolatot, hogy egy előre egyeztetett időpontban megtekinthesse a leendő otthonát!
KOMOLY VÉTELI SZÁNDÉKKAL AZ ÁR ALKUKÉPES!!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Medius Ingatlaniroda

Csák Andrea
+36 20 274