Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8912588

Eger Kertész utca 84 - OTP Ingatlanpont Iroda

65 m2
ALAPTERÜLET
1
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 2019
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladó Újszerű Lakás Egerben ? Kiváló lokációval és komforttal!

Eger közkedvelt részén, a volt Kemping területén eladásra kínálunk egy 2019-ben épült, újszerű állapotban lévő, 65 m?-es lakást, amely egy 16 lakásos, téglaépítésű, szigetelt társasház második emeletén található.

Az ingatlan elegáns kivitelezésű, minőségi anyagok felhasználásával készült. Műanyag nyílászárói redőnnyel, rovarhálóval és sávrolóval felszereltek. A padlóburkolatok laminált lap és kerámia, amelyek hosszú távú tartósságot és modern megjelenést biztosítanak. A fűtést gázkazán, a hűtést pedig hűtő-fűtő klíma szolgáltatja, így egész évben biztosított a megfelelő komfortérzet.

Az ingatlan elrendezése praktikusan átgondolt: nappali + konyha, három hálószoba, fürdőszoba zuhanyzóval, külön toalett, közlekedő és erkély. Az alsó szinten egy 7 m?-es zárt, saját tároló, valamint közös tároló is rendelkezésre áll.

Parkolás a társasház előtt biztosított. A lakás környezete családbarát, a közelben iskola, óvoda, tömegközlekedési lehetőségek és bevásárlóhelyek találhatók, így ideális választás minden korosztály számára.

Befektetési lehetőségként és állandó otthonként egyaránt kiváló! Amennyiben a fotók és az ingatlan paraméterei felkeltette érdeklődését forduljon hozzánk bizalommal.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Eger Kertész utca 84 - OTP Ingatlanpont Iroda

Kőrösi Dániel
+36 30 479