Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8898904

-

35 m2
ALAPTERÜLET
1
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Távfűtés
FŰTÉS
  • Fűtés Távfűtés
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladó Dunaújváros csendes, belváros közeli utcájában egy négy emeletes panel épület negyedi szintjén elhelyezkedő, egy szoba étkező- másfél szobás lakás.
Az ingatlan műszakilag jó, esztétikailag igény szerint felújítandó állapotban van.Az elmúlt hetek során új konyhabútor került beépitésre, valamint egy fehér, tisztasági festést kapott a lakás. A szoba parkettás, a többi helyiség linóleum burkolattal rendelkezik. A nyílás zárok jól záródó fa ablakok, redőnnyel, szúnyoghálóval felszerelve.
A lépcsőház rendezett, a lakó közösség barátságos, probléma mentes. A közelben több parkoló, jó parkolási lehetőségekkel, bevásárlási lehetőségek, buszmegálló, és 5 perc séta a városközpont, illetve az Egyetem.
Ez a lakás remek elhelyezkedésének, és alacsony rezsiköltségének köszönhetően, akár befektetésnek is ideális lehet, könnyen és jó áron bérbe adható ingatlan!
Irodánk teljes körű, ingyenes banki ügyintézéssel, kedvező árú energetikai tanúsítvány elkészítésével, illetve ügyvédi háttér biztosításával is tudja segíteni lakásvásárlását. Amennyiben a lakás megvásárlásához el szeretné adni már meglévő ingatlanát, forduljon hozzánk bizalommal!
Irányár: 16.900.000
Érdeklődni: 06205169811
kapcsolat@kardaingatlan.hu

Térkép

A hirdető elérhetősége

Karda Trend Office Kft

06 20 959