Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8898920

ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda

35 m2
ALAPTERÜLET
1
SZOBASZÁM
Panel
ÉPÍTÉS
Távfűtés egyedi méréssel
FŰTÉS
  • Kilátás Panorámás
  • Tájolás Dél
  • Ingatlan komfort Összkomfortos
  • Parkolási lehetőség Utcán, közterületen
  • Fűtés Távfűtés egyedi méréssel
  • Építőanyag Panel
  • Klíma nem
  • Szigetelt igen
  • Bútorozott nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda kínálja megvételre ezt a Dunaújváros Római városrészében található 35nm-es, átalakított, 1 szobás panellakást. 7 szintes, szigetelt ház legfelső emeletén helyezkedik el. Tájolása déli, tekintettel erre szép világos lakás. Teljeskörű felújításon esett át magas minőségben műszakilag és esztétikailag is. Egyedi és modern, de mégis visszafogott, letisztult stílus jellemzi. A villanyvezetékek, a vízvezetékek cseréje megtörtént, a gáz kikötésre került. Ablakai dupla hőszigetelt műanyagok, melyek redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek. Bejárati ajtaja új, több ponton záródó biztonsági ajtó. A konyhafülke meg lett szüntetve így egy tágas konyha került kialakításra. Egyedileg tervezett konyhabútor lett beépítve, új kerámialapos tűzhellyel. A mosógép a konyhabútorban kapott helyet, így a fürdőszoba, amely zuhanyzós a wc-vel egy helyiségben van, de tágasabb térben. A zuhanykabin különlegessége, hogy mélymedencés és kis kádként is használható. Az otthon melegét távhő biztosítja egyedi mérővel. A jövőben igény szerint klíma felszereléshez külön konnektorokat kaptak a helyiségek. Négyes dugaljak lettek kiépítve. A szoba laminált lappal, a többi helyiség járólappal burkolt. Közös költsége: 12 500 Ft. A lépcsőház tiszta rendezett és jó a lakóközösség.
A nyílászárókra 20 év garancia van, a zuhanykabinhoz és a tűzhelyhez pedig a gyártó garanciája jár.
A közelben óvoda, iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár, állatorvosi rendelő, boltok, üzletek, buszmegálló, pár perc sétával elérhető a Belváros.
Az ingatlan per és tehermentes, kifizetést követően azonnal birtokba vehető.

Irodánk teljes körű ingyenes banki ügyintézést, kedvező áron energetikai tanúsítvány elkészítését, ügyvédi háttér biztosítását vállalja.
Amennyiben az új ingatlan megvásárlásához el szeretné adni meglévő ingatlanját, ennek lebonyolításában is szívesen állunk rendelkezésére.

További információért és a megtekintéssel kapcsolatban keressen bizalommal.
Enri Richárd

Térkép

A hirdető elérhetősége

ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda

Pataki Klára
+36 30 380