Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8898095

-

48 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
Panel
ÉPÍTÉS
Távfűtés
FŰTÉS
  • Fűtés Távfűtés
  • Építőanyag Panel
  • Erkély, terasz Erkély
  • Szigetelt igen
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladó Dunaújváros, Római városrész rendezett részén, négy emeletes panel épület 4. szintjén található, teljes körűen felújított, és átalakított 48m2-es, erkélyes panel lakás.
Az ingatlan az átalakítás során mind műszakilag, mind esztétikailag megújult. A konyhát át helyezték a nagyobbik szobába, így egy tágas, amerikai konyhás nappalit alakítottak ki, a konyhából egy gyerek szoba készült. A szülői hálóból nyílik az erkély, amit be építettek, műfüves burkolatot, távirányítós elektromos redőnyt, valamint led csillagbolt megvilágítás kapott.
A nappaliban illetve a szülői hálóban is található hűtő-fűtő inverteres klíma.
A nappaliba egyedi készítésű, praktikus konyhabútort találunk, beépített mikróval illetve mosogatógéppel,, valamint a folyóson is található egy igényes, jól pakolható beépített szekrény, ezek a vételár részét képezik.
A felújítás során esztétikus, és jó minőségű burkolatokat használtak, a szobák laminált parketta, a többi helyiség járólapos burkolattal rendelkezik. A nyílászárok korszerű, hőszigetelt ablakok, redőnnyel, szúnyoghálóval felszerelve, a bejárati ajtó több ponton záródó, acél biztonsági ajtó.
A lakás átalakításakor mind a vízvezetékek, mind a villany hálózat cseréje megtörtént, az elektromos rendszert 32 amperre bővítették. Mindkettő szobában bujtatott ledes világítás is található, ami energiatakarékos, és hangulatos fényforrás.
A lakáshoz külön pincerész tartozik.
A lépcsőház rendezett, a lakó közösség csendes, barátságos, probléma mentes. A közelben több bevásárlási lehetőség, buszmegálló, több parkoló, jó parkolási lehetőségekkel.
Ez a lakás remek elhelyezkedésének, kialakításának, és alacsony rezsi költségének köszönhetően akár befektetésnek is ideális lehet, könnyen és jó áron bérbe adható ingatlan!
Irodánk teljes körű, ingyenes banki ügyintézéssel, kedvező árú energetikai tanúsítvány elkészítésével, illetve ügyvédi háttér biztosításával is tudja segíteni lakásvásárlását. Amennyiben a lakás megvásárlásához el szeretné adni már meglévő ingatlanát, forduljon hozzánk bizalommal!
Irányár: 21.990.000
Érdeklődni: 06205169811
kapcsolat@kardaingatlan.hu

Térkép

A hirdető elérhetősége

Karda Trend Office Kft

06 20 959