Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8910323

ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda

53 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
Tégla
ÉPÍTÉS
Távfűtés egyedi méréssel
FŰTÉS
  • Kilátás Utcai
  • Ingatlan komfort Összkomfortos
  • Parkolási lehetőség Utcán, közterületen
  • Fűtés Távfűtés egyedi méréssel
  • Építőanyag Tégla
  • Erkély, terasz Erkély 2m2
  • Klíma nem
  • Bútorozott nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda kínálja megvételre ezt a Dunaújváros Technikum városrészének egyik kedvelt utcájában lévő 53 nm-es, 2 szobás tégla építésű lakást. 4 szintes társasház 1. emeletén helyezkedik el. Állapota teljes körűen felújított esztétikailag és műszakilag is. A villanyvezetékek és a vízvezetékek cseréje is megtörtént. Az ablakok műanyagok. Bejárati ajtaja új, több ponton záródó biztonsági ajtó. Szobái egybenyílnak és a kisebbik szoba erkélykapcsolatos. A fürdőszoba, amely sarokkádas és a WC is egy helyiségben van de élhető méretű. A konyha szép világos, ablakos és egyedileg tervezett modern konyhabútor került beépítésre. Elektromos sütővel, főzőlappal és beépített hűtővel felszerelt. Kialakításra került egy gardrób helyiség is, amely polcrendszerrel ellátott. Az otthon melegét távhő biztosítja egyedi mérővel. A meleg víz ellátásról villanybojler gondoskodik. Van nappali és éjszakai áram is. A szobák laminált lappal, a többi helyiség pedig járólappal burkolt. Tartozik hozzá egy különálló pincehelyiség is. Közös költsége: 15 000 Ft+ 9 000 Ft felújítási alapot kell fizetni. A lépcsőház tiszta rendezett és jó a lakóközösség. A közelben óvoda, iskola, boltok, üzletek, étterem, pékség, buszmegálló és pár perc sétával a Belváros is elérhető.
Ideális otthon lehet mindazoknak, akik szép igényes otthont keresnek, ahová csak be kell költözni.
Az ingatlan per és tehermentes, kifizetést követően azonnal birtokba vehető.


Irodánk teljes körű ingyenes banki ügyintézést, kedvező áron energetikai tanúsítvány elkészítését, ügyvédi háttér biztosítását vállalja.
Amennyiben az új ingatlan megvásárlásához el szeretné adni meglévő ingatlanját, ennek lebonyolításában is szívesen állunk rendelkezésére.


További információért és a megtekintéssel kapcsolatban keressen bizalommal.
Pataki Klára

Térkép

A hirdető elérhetősége

ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda

Pataki Klára
+36 30 380