Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8906698

Homes for Sale Kft.

70 m2
ALAPTERÜLET
4
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1983
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Fedezze fel ezt a remek adottságokkal rendelkező, földszinti, 70 négyzetméteres, nappali + 3 szobás lakást a Barátság úti lakótelepen! Az ingatlan ideális választás mindazok számára, akik tágas, világos otthont keresnek.

A lakás jó állapotban van, három évvel ezelőtt teljes körű felújításon esett át. Házközponti fűtésének és két klímaberendezésének köszönhetően télen-nyáron kellemes a hőmérséklet. A nagy ablakok révén a természetes fény minden helyiségbe beáramlik, a redőnyök és szúnyoghálók pedig további kényelmet biztosítanak. Az ingatlan mindkét oldalán található ablakok révén jól szellőztethető, így mindig friss levegő tölti meg a lakást.

A földszinti lakás könnyű megközelíthetősége külön előny mindazok számára, akik kerülnék a lépcsőzést, vagy kényelmes közlekedést keresnek. Akár családosoknak, idősebbeknek ideális választás.

A központi elhelyezkedés megkönnyíti a mindennapi életet: a közelben bevásárlási lehetőségek, éttermek, iskolák, óvodák és bölcsődék találhatók, minden könnyedén elérhető akár gyalog is. A környék csendes és biztonságos, tökéletes a pihenéshez. A Duna-part és a vasútállomás is pár perc sétára található, így a természet és a közlekedés is kényelmes közelségben van.

Főbb jellemzők:

Földszinti, 70 nm-es, nappali + 3 szobás lakás
3 éve felújított, jó állapotú
Házközponti fűtés és 2 klíma
Nagy ablakok, redőnyökkel és szúnyoghálóval
Kiváló szellőztethetőség mindkét oldalra nyíló ablakokkal
7m2-es kizárólagos használatú pince
Központi elhelyezkedés, kiváló közlekedési lehetőségek

Ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget! Keressen bizalommal

Térkép

A hirdető elérhetősége

Homes for Sale Kft.

Fejes Hajnalka
+36 70 469