Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8925509

-

72 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
Tégla
ÉPÍTÉS
Egyéb fűtés
FŰTÉS
  • Belső szintek 1
  • Fűtés Egyéb fűtés
  • Építőanyag Tégla

Energetikai besorolás: G

A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Hihetetlen áron eladó egy társasházi lakás garázzsal.



Dombóvár egyik legkedveltebb utcájában eladóvá vált egy tégla építésű, betongerendás, masszív, száraz, két szobás, étkezős 72 m²-es, redőnyözött, csatornázott társasházi lakás.
1973-ban az egyszintes családi házat műszakilag két önálló lakásra osztották és társasházzá alakították. A kettő közül a déli fekvésű eladó.
Az ingatlan külön víz és villanyórával rendelkezik. Az idén a villanyóra szekrény cserélve lett. Az utcafronti bejárat közös, de a lakás külön bejáratú.
A jó tájolásnak köszönhetően a felkelő nap gyenge, simogató fényével árasztja el a keleti szobát és addig nem is nyugszik le, amíg az összes helyiségbe be nem köszön.
A kétezres évek elején a tető felújítása megtörtént (tetőlécek cseréje, cserép átforgatása, átrakása), méretre készített fa hőszigetelt ablakszárnyak beszerelésre kerültek.
2012-ben a fürdőszoba átépítésére került a sor (kád helyett zuhanykabin, új réz vízvezeték csövek, kerámia burkolatok cseréje), a szobák laminált parkettával lettek lerakva.
A lakás melegéről a 2021-ben átrakott cserépkályha gondoskodik, a melegvizet pedig a bojler biztosítja.
Az ingatlanhoz egy nagy garázs, tároló és kertrész tartozik.
Mindazoknak ajánlom megvételre az ingatlant, akik csendes, de mégis központ közeli helyen, nyugodtan körülmények között, jó lakókörnyezetben szeretnének élni.


700 m-en belül minden szolgáltatás megtalálható (üzletek, bevásárlási lehetőségek, háziorvos, óvoda, általános iskola, gimnázium, étterem, sportolási lehetőségek, uszoda, buszmegálló, stb..


Ügyvéd, energetikus és hitelügyintéző kollégáimmal együtt teljes körű szolgáltatást tudunk nyújtani Önnek az ingatlanügylet során.


Kérem, tekintse meg a tájékoztató alaprajzot!


Kérdésével, időpont egyeztetéssel, forduljon hozzám bizalommal! 

Térkép

A hirdető elérhetősége

Városi Ingatlan Portál

+36 20 561