Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8904148

Openhouse Dombóvár Ingatlaniroda

62 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Az Openhouse Dombóvár Ingatlaniroda kínálatában eladó a #170949 hivatkozási számú dombóvári társasházi lakás. Eladásra kínálunk Dombóvár szívében egy 3.emeleti társasházi lakást .Az ingatlan infrastruktúrája kiváló hisz pár percnyire :-boltok,-éttermek ,pékség,fagyizó .iskola ,óvoda ,tömegközlekedés és minden egyéb ami a mindennapi élethez szükséges .

Helységei:előtér ,étkező ,főzőfülke ,spájz,fürdő,wc és két tágas szoba .

A lakás 2023 azaz a tavalyi évben lett teljes körűen igényesen szakemberek által felújítva beleértve : villanyvezetékek ,konyhai és fürdőszobai vízvezetékek ,az összes külső és belső nyílászáró illetve a hideg és meleg burkolatok cseréje is megtörtént.

Amennyiben nem szeretne felújítási munkálatokkal vesződni és egy központos elhelyezkedésű lakást szeretne akkor már ne is nézelődjön tovább,mert megtalálta.

Befektetési célra is kiváló választás. Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó dombóvári társasházi lakás, vagy bármely más társasházi lakás és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.Hivatkozási szám: #170949Az Openhouse Dombóvár Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.A társasházi lakás vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Openhouse Dombóvár Ingatlaniroda

Horváth Dániel
+36 30 490