Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8894043

Duna House - József körút

156 m2
ALAPTERÜLET
4
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 2000
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Diósd központi részén a focipálya alatti, csendes, nyugalmas zsákutcában ELADÓ egy 2 generációs, összközműves családi ház alsó szintje. Egyedi fűtéssel ellátott és a mérőórák is külön lakásonként mérnek. Az udvar és a kert közös, minden más szeparált. A garázs ehhez a lakáshoz tartozik.

A ház 2000-ben épült 38-as porotherm téglából. A tetőtér 2005-ben lett beépítve, egy külső lépcsőházzal együtt. Ekkor kapott a teljes épület külső hőszigetelést, ami egy 6 cm-es hungarocellt és dryvit bevonatot jelent, ezt azóta már egyszer újra festettük.

A teljes telek 650 m2-es, díszfákkal, pár éve telepített babérmeggyel a kerítés mentén, valamint a fűves terület automata öntözőberendezéssel van ellátva.



Fsz.

126 m2-es, plusz hozzátartozik még egy 30 m2-es garázs és mosókonyha, kazánház (ami a ház része), így ez összesen 156 m2. A garázsból még nyílik egy feljáró, amin keresztül egy kb. 80 m2 -es tetőtéri tárolóba jutunk.

A nappali 51 m2-es és egyben van az amerikai konyhával és étkezővel.

Spajz, előszoba, fürdőszoba (káddal, zuhanyzóval, WC-vel, bidettel), külön WC bidettel, 2 kis szoba, egy hálószoba gardróbbal és külön bejárattal a fürdőbe. Hozzátartozik még egy kb. 70 m2-es terasz is amit a nappali eltolható ajtaján és a konyhából is meg lehet közelíteni, ez dél-nyugati fekvésű.

Nagy részben padlófűtés található radiátorokkal kombinálva. A gáz fűtés tavaly nyáron lett korszerűsítve, új Wifi vezérléses kondenzációs Viessmann kazánra, nappaliban fűtő-hűtő légkondicionáló. Ezen kívül ehhez a lakrészhez tartozik egy 6 kWp-s napelemrendszer, 2023-ban telepítve.



Emeleti lakás -ELKELT!




Mindegyik lakás energia fogyasztása kicsi. Az alsó szint rezsije nyáron 15 000 Ft, télen a leghidegebb hónapban max. 45 000 Ft, de ez csak 3 hónap. A napelem miatt, és az új fűtés rendszer miatt még nem a pontos adatokat, mert a napelemet márciustól használjuk.

Nyílászárók mindenütt a házon, műanyag, kétrétegű, hőszigetelt ajtók és ablakok.


Városközpont gyalog 10 perc, bölcsöde, óvoda gyalog 5 perc, iskola 8 perc, INTERSPAR 10 perc.

Tömegközlekedés is 8-10 perc gyalog, természetesen autóval ez 2-3 perc.

Érdeklődésével keressen bizalommal!

119900000 Ft

Térkép

A hirdető elérhetősége

Duna House - József körút

Pusztai Henriett
+36 30 441