Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8908527

Duna House - Debrecen, Füredi lakópark

57 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1973
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Ez az eladó lakás Debrecen belvárosában, a Piac utcától mindössze 2 perc sétára, rendkívül vonzó ajánlat mind befektetésre, mind pedig saját lakásnak. Részletesen áttekintve az ingatlant, itt vannak a legfontosabb tulajdonságai:

Méret és elrendezés: 57 m²-es, nappali + 2 szobás lakás, ami tágas életteret biztosít, különösen egy kisebb család, pár vagy akár egyedülálló számára is megfelelő. Az 1. emeleti elhelyezkedés kényelmes, hiszen nem kell sokat lépcsőzni, ugyanakkor nem közvetlenül a földszinten van.

Felújítás és műszaki állapot: A lakást teljeskörűen felújították, beleértve az elektromos, víz- és csatornahálózat cseréjét, ami garantálja, hogy hosszú távon nem kell aggódni a műszaki problémák miatt.

Nyílászárók és ajtók: Új, minőségi 3 kamrás műanyag nyílászárók lettek beépítve, amelyek jó hő- és hangszigetelést biztosítanak. A beltéri ajtók szintén minőségiek, és a bejárati ajtó több ponton záródó biztonsági ajtó, ami fokozza az ingatlan védelmét.

Konyha és burkolatok: Az egyedileg készített konyhabútor teljesen gépesített, így modern és praktikus megoldásokat kínál. A burkolatok magas minőségűek, ami hosszú élettartamot és esztétikus megjelenést biztosít.

Fűtés és tájolás: A lakás távfűtéses, ami stabil és kényelmes megoldás, a köztes lakás révén pedig alacsony fenntartási költségek várhatóak. A Dél-Nyugati tájolás miatt a lakás rendkívül világos, ami különösen fontos lehet a nappali használat szempontjából.

Lakóközösség és környezet: A lakóközösség kiváló, ami nagy előnyt jelent a nyugodt és kiegyensúlyozott lakókörnyezet megteremtésében. Az ingatlan csendes, parkos környezetben található, ami kellemes lakóhelyet biztosít, miközben a belváros közelsége miatt minden karnyújtásnyira van.

Tárolás és parkolás: A lakáshoz saját pincetároló tartozik, ami nagy előnyt jelent a tárolás szempontjából.
A parkolás a ház előtt lehetséges, ami megkönnyíti a mindennapi életet, különösen a belvárosi elhelyezkedés miatt.

Gyere és nézd meg saját szemeiddel, várom hívásod!

65000000 Ft

Térkép

A hirdető elérhetősége

Duna House - Debrecen, Füredi lakópark

Korhut-Farkas Beáta
+36 70 673