Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8918010

Füredi Kapu (DunaHouse)

75 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 2001
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladásra kínálok egy tágas, napfényes tégla építésű ingatlant, amely különleges adottságai miatt kiemelkedik a piacon. Ez a csodálatos otthon nemcsak azok számára ideális, akik szeretik a nyitott, levegős tereket, de azoknak is tökéletes választás, akik a családias hangulatot keresik.

Az ingatlan kialakítása és a napfény által áthatott terek együttesen egy olyan otthont teremtenek, amely nemcsak esztétikailag vonzó, hanem funkcionalitásában is meggyőző. A tágas terek, a kényelmi funkciók és a modern életstílusra tervezett belső elrendezés minden igényt kielégít.

A három hálószoba lehetőséget biztosít mindenkinek, hogy saját privát szigete legyen ebben a nyüzsgő világban. A beépített tetőtér pedig további lehetőségeket rejt magában, akár egy dolgozószoba, hobbi szoba vagy egy plusz hálószoba kialakítására.

Az ingatlan egy belső kétszintes otthon, ami bőven kínál helyet a közös pillanatoknak és a privát területeknek egyaránt. A lélekemelő nappaliban, amely amerikai konyhával és étkezővel egybenyitva, mindig bőséges a természetes fény. Ez a tér tökéletes helyszín családi vagy baráti összejövetelekhez, ahol az együtt töltött idő valóban minőségi idővé válik.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Füredi Kapu (DunaHouse)

Urszuly Zoé
+36 30 303