Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8879409

Duna House - Debrecen, Füredi lakópark

79 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1973
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Nagyerdő szívében eladó egy igényesen kialakított, téglaépítésű nappali+ 2 szobás lakás, amely külön konyhával és külön helyiségben található fürdőszoba és WC elrendezéssel bír.
A lakás a rendezett, szigetelt és kis létszámú társasház magasföldszintjén helyezkedik el, biztosítva ezzel a nyugodt és zavartalan otthoni életet. A lakás jó elosztású, így minden helyiség könnyen megközelíthető és funkcionálisan használható.A lakás fűtéséről gáz-cirkó rendszer gondoskodik, mely radiátoros hőleadású, így garantálva a költséghatékony és egyenletes hőmérsékletet a hideg hónapokban. A hőszigetelt műanyag nyílászáróknak köszönhetően a lakásban a télen meleg, nyáron pedig kellemesen hűvös a hőmérséklet, ami hozzájárul a komfortérzet növeléséhez és az energiahatékonyság javításához.
A lakás ideális választás lehet azok számára, akik egy csendes és nyugodt környezetben, de mégis a város szívében keresik az Otthonukat, valamint kiváló lehetőség befektetés szempontjából is, hiszen a lakás azonnal birtokbavehető és kiadható.A lakáshoz opcionálisan 18 m2- es garázs vásárolható, melynek ára 10 000 000Ft.Ne hagyd ki ezt a ritkán adódó lehetőséget! Megtekintés és bővebb információ kapcsán várom hívásod!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Duna House - Debrecen, Füredi lakópark

Erdős Andrea
+36 70 942