Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8877530

Otthon Centrum - Debrecen - Csapó utca

43 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Gáz (konvektor)
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1970
  • Fűtés Gáz (konvektor)
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Debrecen egyik befektetők által is legkeresettebb részén, a Kassai úton, eladó egy teljesen felújított, harmadik emeleti, 43 m²-es, nappali + 1 szobás lakás egy téglaépítésű társasházban.

A lakás teljes körű felújításon esett át, minden helyiség új laminált padlót, modern műanyag nyílászárókat szúnyoghálóval és redőnnyel, valamint vadonatúj bejárati és beltéri ajtókat kapott. Az ingatlan keleti fekvésű, csendes, világos, és egy hangulatos franciaerkélyről egy zöld parkra nyílik a kilátás. A nappaliban helyet kapott továbbá egy egész falat átölelő gardróbszekrény, is, amely mindamellett, hogy külön öltözőként is funkcionálhat, remek tárolási lehetőséget is biztosít. A lakásban télen gázkonvektor és infrapanel, nyáron a klímaberendezés biztosítja a tökéletes hőmérsékletet. A konyhában frissen beépített konyhabútor található. A fürdőszoba rendezett és esztétikus, megőrizte korábbi felújításának szépségét.

A lakáshoz tartozik egy 5 m²-es tároló, és az épület előtt ingyenes parkolási lehetőség is biztosított.

Kiváló befektetési lehetőség mindazoknak, akik fontolgatják a bérbeadást, mivel az egyetemek közelsége és a környék kiváló tömegközlekedési lehetőségei miatt ez az egyik diákok és fiatal párok szerinti legnépszerűbb környék.

Ha felkeltettük érdeklődését, és szeretné megnézni az ingatlant, vagy bármilyen kérdése lenne, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot bizalommal.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Otthon Centrum - Debrecen - Csapó utca

Orbán Dorottya
+36 70 461