Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8911793

Füredi Kapu (DunaHouse)

38 m2
ALAPTERÜLET
1
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 2002
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladásra kínálunk egy 38 m²-es, napfényes belvárosi ingatlant, mely kiemelkedő befektetési lehetőséget kínál az érdeklődők számára.
Várjuk szeretettel az érdeklődőket, akik szeretnének részesei lenni ennek az egyedülálló ingatlanbefektetési lehetőségnek, és saját otthonukat vagy befektetési célú ingatlanukat keresik Debrecenben.

A kiemelkedő elhelyezkedésnek köszönhetően minden fontos városi infrastruktúra, tömegközlekedési csomópont, bevásárlóközpont, éttermek és kulturális létesítmények rövid sétatávolságon belül elérhetők. Mindez hozzáadott értéket kölcsönöz a lakásnak, így nem csupán élhető otthonként szolgál, hanem az elhelyezkedésnek köszönhetően nagyszerű hozamot is ígér befektetők számára.

A 38 m²-es tér intelligens elrendezése maximális funkcionalitást biztosít, lehetővé téve a lakók számára, hogy saját ízlésük és igényeik szerint alakítsák ki életterüket. A lakás tökéletes választás lehet mindazok számára, akik a város ritmusát keresik, de nem akarnak kompromisszumokat kötni az otthonuk kényelmét illetően.

Az ingatlan kiemelkedik fényűző napfényességével, mely a nap bármely szakaszában beragyogja az otthont, kellemes és élhető atmoszférát teremtve. A belváros szívében elhelyezkedő ingatlan nem csupán kényelmet és modern életstílust kínál, hanem páratlan befektetési lehetőséget is azok számára, akik az ingatlanpiacok dinamikáját és potenciálját ki szeretnék használni.

45000000 Ft

Térkép

A hirdető elérhetősége

Füredi Kapu (DunaHouse)

Spák Zoltán
+36 30 279