Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8859041

Otthon Centrum - Debrecen - Hatvan utca

64 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 2024
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Debrecen nyugati városrészében, az ondódi autópálya felhajtójának tágabb környezetében eladó egy teljesen új építésű lakás a Tócóskert szívében! Az utóbbi évtizedekben nem épült társasházi lakás ebben a városrészben, ezért is egyedi. A társasházban 10 lakás került megépítésre, ebből egyetlen lakást értékesít a fejlesztő, a többi bérbeadásra kerül hamarosan. Fentiekből fakadóan tényleg kuriózumról van szó.
Az épület földszintjén teremparkolók kerületek kialakításra, minden beállóhoz fog tartozni egy-egy zárható tároló is, amiben autóápolási eszközöket, téli-nyári gumit lehet majd tárolni. A lift a parkolók szintjéről indul, az első és a második emeleten 4-4 lakás, míg a 3. emeleten 2 db penthouse került kialakításra.
A hirdetés tárgyát képező eladó lakás nappali-amerikai konyha + 2 szobás, 1. emeleti, liftes, káddal szerelt fürdőszobával és külön Wc-vel. A nappalihoz kapcsolódik a 7 m2-es erkély. Az épület fűtési költsége - köszönhetően a három rétegű üvegezéssel készült 7 légkamrás műanyag ablakoknak és a minőségi, 22 cm-es hőszigetelésnek - extrém alacsony. A lakások egyedi mért fűtéssel, és hűtő-fűtő klímával szereltek, de a napelemek lakásonkénti bekötése is elő van készítve. A bejárati ajtó is hőszigetelt, biztonsági ajtó, ami színben, márkában és minőségben a beltéri ajtókkal azonos. A beltéri hideg- és melegburkolatok is kiemelkedő kopásállóságú és minőségű. Riasztó, telekom internet és tv már be van kötve, ahogy a kaputelefon.
A vételár nem tartalmazza a konyhabútor és a gépkocsi beálló árát, de igény esetén vásárolhatóak. A parkoló ára 8 millió forint, megvásárlása nem kötelező.
A lakás használatba vételi engedéllyel rendelkezik, hitelezhető, 5% ÁFA visszaigényelhető. Megtekintéssel kapcsolatban várjuk hívását a hét minden napján, ne maradjon le erről a ritkaságról!

Ez az ingatlan a "Felező csomag" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Otthon Centrum - Debrecen - Hatvan utca

Eitler Péter
+36 70 716