Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8918994

OTP Ingatlanpont - Takács Zsuzsanna

40 m2
ALAPTERÜLET
1
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1970
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Ez a Soroksáron található, nyugodt családi házas övezetben eladó házrész kiváló lehetőséget kínál azok számára, akik egy kényelmes és jól megközelíthető lakóhelyet keresnek. Az ingatlan a tetőszeri szerkezete miatt felújításon esett át, amely során a gerendák megerősítése mellett új fogópárok, párazáró fólia, új lécek (Bramac) és cserepes lemezfedés építettek be, emellett új bádogozás és széldeszkák beépítése is megtörtént, ami lehetővé teszi, hogy a tetőteret könnyen be lehessen építeni.


Az ingatlan jelenlegi állapotában is költözhető, így az új tulajdonos azonnal otthonra lelhet benne. A házrészbe belépve egy tágas konyhát találunk, amely ideális étkezővel együtt használható. A szoba 24 m2 alapterületével kiválóan alkalmas nappali és hálószoba kialakítására, emellett egy kisebb fürdőszoba és WC is rendelkezésre áll.

A házrész előtt található két tároló pedig lehetőséget ad arra, hogy extra helyiségeket építsenek hozzá. A csendes környezet és a könnyen megközelíthető ingatlan tökéletes választás lehet fiataloknak, pároknak, vagy akár családoknak is. Ne hagyja ki ezt a remek ajánlatot!

Közlekedés szempontjából is kiváló hisz Soroksár felső HÉV megálló mindössze 10 perc sétára található illetve több helyi buszjárat megállója biztosítja a gyors bejutást Budapest belvárosába.
Osztatlan közös tulajdon, nincs megosztási szerződés ezért NEM hitelezhető.
M289338

Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez.
Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

Térkép

A hirdető elérhetősége

OTP Ingatlanpont - Takács Zsuzsanna

Takács Zsuzsanna
+36 30 495