Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8923162

Szi-We Otthona Kft.

95 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Elektromos
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 2024
  • Fűtés Elektromos
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

ÚJ ÉPÍTÉSŰ LAKÁS SOROKSÁR-VARGATELEPEN

Fedezze fel Budapest 23. kerületének egyik legcsalogatóbb ingatlanát, amely ideális választás lehet akár saját otthonának, akár befektetési célra. Az ingatlan Soroksár-Vargatelep egyik csendes utcájában található, ahol nincs átmenő forgalom, mivel zsákutca. A lakás alapterülete 95 négyzetméter, így elegendő teret biztosít a kényelmes életvitelhez.
Az ingatlan egy 6 lakásos társasház tetőterében található, állapota kiváló, így Önnek nem kell aggódnia a felújítások miatt, azonnal költözhető. A fürdőszoba modern kialakítása és a praktikus elosztás minden igényt kielégít. A nagy tereknek, és az ideális belmagasságnak köszönhetően a legnagyobb kényelmet biztosítja.

Az ingatlanról bővebben:
- építés éve: 2024-ben készült el
- fa, hőszigetelt nyílászárók
- inverteres klímák (2 db)
- nincs gáz bekötve
- modern, tágas konyha gépesítve (a vételár része)
- alul, felül szigetelve
- homlokzati 15 cm-es szigetelés
- minőségi burkolatok
- ALACSONY REZSI

A lakás panorámás kilátása különleges élményt nyújt a mindennapokban, lehetőséget adva arra, hogy a nap bármely szakában élvezhesse a környék szépségeit. Soroksár-Vargatelep környéke nemcsak a nyugodt, csendes életstílusáról ismert, hanem a kiváló közlekedési lehetőségeiről is. A közeli buszmegálló révén könnyedén elérheti Budapest belvárosát, így a munkahelye vagy a szórakozási lehetőségek gyorsan és egyszerűen megközelíthetők. A környék biztonságos, családbarát, és számos zöld terület található a közelben, amelyek ideálisak a szabadidős tevékenységekhez.

Ha Ön is szeretné megtekinteni ezt a különleges ingatlant, vagy további kérdései lennének, ne habozzon bizalommal keresni! Az ingatlanpiac folyamatosan változik, és ez a lehetőség nem tart örökké.
Legyen Ön az, aki élvezi ezt a csodás lakást és a környék adta lehetőségeket!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Szi-We Otthona Kft.

Török Brigitta
+36 70 388