Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8918961

OTP Ingatlanpont - Takács Zsuzsanna

55 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1980
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Megvételre kínálunk egy 55 m2-es napfényes otthont Budapest XXIII. kerületében!
Ha egy világos, barátságos lakást keres távol a város zajától, de mégis Budapest közelségében, akkor ez a lakás lehet az ideális választás Önnek. Egy kétszintes társasház második emeletén található, ahol a délnyugati tájolás miatt a természetes fény egész nap kellemes hangulatot teremt.
Az ingatlan elosztása: előszoba, fürdőszoba és WC egyben, konyha, tágas nappali, amelyből egy hangulatos hálószoba nyílik.
A nyílászárók cseréje megtörtént, valamint a nappali és a hálószoba laminált padlóval burkolt. A fűtést gázkazán biztosítja, radiátoros hőleadóval.
Az ingatlan állapota közepes, azonban a felújítás lehetősége nyitva áll, hogy teljesen az Ön ízlésének és elképzeléseinek megfeleljen. A napfényes terek és a csendes, békés lakóközösség hozzájárulnak ahhoz, hogy igazán jól érezze magát ebben a lakásban.
Ez a lakás tökéletes választás lehet azoknak, akik nyugalomra és egy alakítható, világos térre vágynak.
Tömegközlekedés: 135, 36, 66, 66B és a 66E buszok, H6.
M288789
Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez.
Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

Térkép

A hirdető elérhetősége

OTP Ingatlanpont - Takács Zsuzsanna

Takács Zsuzsanna
+36 30 495