Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8903115

OTP Ingatlanpont - Budapest IX. ker., Üllői út 21.

50 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1951
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Csepel szívében, egy napfényes, erkélyes lakás várja új tulajdonosát, zöldövezeti lakótelepen, közvetlenül a sportpálya mellett!

Délnyugati napfény tölti meg a tágas tereket, otthonos hangulatot teremtve. Ez a harmadik emeleti, 51 m²-es, erkélyes, két szobás tégla lakás mindent kínál, ami az igazi otthonérzethez szükséges.

Az ingatlan az elmúlt évek során számos felújításon esett át: a ház homlokzatát szigetelték, a tetőt megújították, és korszerű, műanyag nyílászárókat szereltek fel. A lépcsőház és a bejárati kapu is felújításra került, így télen melegen, nyáron pedig hűvösen tartja magát a lakás.

A gázvezetékeket korszerűsítették, új kondenzációs gázkazán és radiátoros fűtés került beépítésre, a kéményt pedig kibélelték. A konyhába új gáztűzhelyet szereltek, a fürdőt és a kamrát összenyitották, hogy egy tágas sarokkád kapjon helyet. Bár a fürdő, konyha és előtér burkolata még modernizálást igényel, az ingatlan tisztasági festés után azonnal költözhető. A nappali és a hálószoba már új laminált padlóburkolatot kapott, az ablakok korszerű műanyagok, és a nappaliban inverteres Whirlpool klíma biztosítja a kellemes hőmérsékletet a forró nyári napokon.

Az ingatlanhoz tartozik egy saját 4 m²-es tároló is, amely tökéletesen alkalmas a felesleges holmik elpakolására.

A lakás kiváló lokációval rendelkezik: néhány perc sétára található a HÉV végállomás, iskolák, óvodák, üzletek, orvosi rendelő, valamint a Csepel Pláza is könnyen elérhető. Ideális választás mindazoknak, akik nyugodt, napfényes otthont keresnek, vagy biztos befektetést szeretnének, hiszen a kedvező elhelyezkedés miatt gyorsan és jó hozammal kiadható.

Ne habozzon, hívjon most, hogy Ön lehessen ennek a különleges lakásnak az új tulajdonosa!

Térkép

A hirdető elérhetősége

OTP Ingatlanpont - Budapest IX. ker., Üllői út 21.

Győri Eszter
+36 70 792