Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8912707

OTP Ingatlanpont - Budapest IX. ker., Üllői út 21.

63 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1987
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Csepelen, a Csillagtelep csendes és környezetében eladó egy 63 négyzetméteres, két és félszobás, erkélyes panellakás. Az ingatlan közepes állapotú, így néhány kisebb felújításra szorul, például festésre és a kis szoba parkettázására. Az ablakok cserére érettek, de összességében a lakás jól élhető, otthonos hangulatot áraszt. Az erkély különlegessége, hogy nyugodt, csendes környezetre néz, így ideális helyet biztosít pihenéshez, olvasáshoz.
A lakás alacsony rezsijű, saját tárolóval rendelkezik, és egy parkoló is kényelmesen megoldott a ház előtt kialakított parkolóhelyen. A második emeleten található ingatlan egy csendes, családbarát társasházban található, ahol rendezett és tiszta lépcsőház várja a lakókat.
A környék infrastruktúrája kiváló: a közelben található Tesco, Spar, Aldi, posta és gyógyszertár is, így minden szükséges szolgáltatás könnyen elérhető. Több buszmegálló is van a közelben, néhány perc alatt elérhető a HÉV, amivel 10 perc alatt a belvárosba juthatunk. A családok számára további előny, hogy a környéken számos játszótér és kis erdő található, így a szabadidő kellemes eltöltésére is sok lehetőség ez a lakás.

Térkép

A hirdető elérhetősége

OTP Ingatlanpont - Budapest IX. ker., Üllői út 21.

Kéki Mónika
+36 70 518