Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8914422

Dunaharaszti, Dózsa György út 45. (OTPIP)

28 m2
ALAPTERÜLET
1
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 2008
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladó XX. kerület Pacsirta telepen egy 28 m2-es, szoba-konyhás lakás, mely saját kerttel és több előnyös tulajdonsággal rendelkezik. Az ingatlan egy háromlakásos házban található, mely csendes, nyugodt udvart kínál a lakók számára. A lakás karbantartott állapotban van, így az új tulajdonosnak nem kell nagyobb felújításokra számítania. A modern igényeknek megfelelően gáz-cirkó fűtés biztosítja a meleget, míg a nyári meleg napokon klímaberendezés gondoskodik a kellemes hőmérsékletről.
A lakás saját vízórával rendelkezik, ami lehetőséget biztosít a vízfogyasztás pontos mérésére és költséghatékony használatára. A kertben található egy kis fa tároló, amely praktikus megoldás lehet a kerti eszközök vagy egyéb tárolnivalók elhelyezésére.
A lakás elhelyezkedése kiváló, hiszen egy központi helyen fekszik, ahol minden fontosabb szolgáltatás könnyen elérhető. Rövid sétával elérhető a villamos- és buszmegálló, ami ideális választás azok számára, akik tömegközlekedéssel szeretnének közlekedni. A közelben találhatóak boltok, iskolák és egyéb intézmények is, amelyek még kényelmesebbé teszik az itt lakók mindennapjait.
Összességében ez a lakás ideális választás lehet azok számára, akik egy csendes, mégis központi elhelyezkedésű, kis fenntartási költségű ingatlant keresnek Budapest XX. kerületében.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Dunaharaszti, Dózsa György út 45. (OTPIP)

Terjék Nikolett Erzsébet
+36 70 941