Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8872846

OTP Ingatlanpont - Budapest IX. ker., Üllői út 21.

67 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1980
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladásra kínálok egy 67 négyzetméteres, 7. emeleti lakást Budapest XX. kerületének egyik legkedveltebb lakótelepén!

Ez az ingatlan hatalmas erkéllyel rendelkezik, amely tökéletes helyszínt biztosít a pihenéshez, a zöld környezet élvezetéhez. A lakás három szobából áll, mindegyik vízálló parkettával burkolt, ami nemcsak esztétikus, de praktikus megoldás is. A többi helyiségben minőségi járólap található. A fűtés egyedi mérős távfűtésen keresztül működik, amely lehetővé teszi a hőmérséklet pontos szabályozását és az energiatakarékos üzemelést. Minden ablak szúnyoghálóval, valamint redőnnyel vagy reluxával van ellátva, így a nyugalom és a komfort garantált.

A lakás teljes körű felújításon esett át, beleértve az új villany- és vízvezetékeket, amelyek a lakás minden helyiségében kicserélésre kerültek. Az ingatlan új nyílászárókkal rendelkezik, a több ponton záródó biztonsági bejárati ajtó pedig tovább növeli az otthon biztonságát. A modern technológiai megoldások is jelen vannak: a világítás applikáción keresztül, wifi segítségével vezérelhető, míg a két hűtő-fűtő klíma gondoskodik a megfelelő hőmérsékletről az év minden szakában. A háztartási helyiségben foszfátos vízszűrő berendezés található, amely hatékonyan védi a vízvezetékeket a vízkő lerakódásától.

Az ingatlanhoz tartozik egy 20 négyzetméteres, proxys rendszerrel zárható pince is, amely bőséges tárolási lehetőséget biztosít. Az épület részt vesz a panelprogramban, és már benyújtották az energetikai pályázatot is, így a napelemek telepítése folyamatban van, amely a jövő évtől jelentős megtakarítást eredményezhet a fűtési költségekben. A társasház rendezett pénzügyi helyzete miatt folyamatosak a fejlesztések, és nincsenek tartozások. A közös költség kedvező, mindössze 22.200 forint.

Az ingatlan elhelyezkedése is kiváló, hiszen pár perc sétára találhatók iskolák, játszóterek, orvosi rendelő, bevásárlóközpontok és közlekedési eszközök. A Volán buszok, BKK buszjáratok, valamint a villamosok mind könnyen elérhetőek, így a belváros is gyorsan megközelíthető. Ez a lakás ideális választás mindazok számára, akik azonnal költözhető, felújított otthont keresnek egy csendes, de jól megközelíthető környéken.

Ha a hirdetés felkeltette az érdeklődését, ne habozzon, hívjon bizalommal a hét bármely napján

Térkép

A hirdető elérhetősége

OTP Ingatlanpont - Budapest IX. ker., Üllői út 21.

Győri Eszter
+36 70 792