Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8906685

OTP Ingatlanpont - Takács Zsuzsanna

89 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1993
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Megvételre kínálok Budapest XVIII. kerületében az Alacska úti lakótelepen, egy 89 négyzetméteres, 3+1 szobás, DUPLA KOMFORTOS, JÓ ÁLLAPOTÚ, magasföldszinti lakást, melyhez egy 20 négyzetméteres tároló is tartozik.

Az ingatlan egy kimondottan jó állapotú társasház magasföldszintjén található. A lakásba egy több ponton záró, biztonsági és szigetelt ajtón lépünk be, ahol az előszoba fogad minket. Elegendő hely van ahhoz, hogy a cipőt, a kabátot és a táskát is kényelmesen le lehessen venni. Innen nyílik egy vendég WC, egy kamra, és az étkező helyiség is.

Az étkező, a lakás középpontja. Innen érhető el a konyha, a legkisebb szoba, ami akár dolgozószoba is lehet, valamint egy hálószoba is. Ezen helyiségek ablakai a csendes, rendezett, és csak a lakók által elérhető közös udvarra nyílik. A lakóközösség nagyon jó, melyre az is utal többek között, hogy a közös kertben akár egy kis veteményest is ki lehet alakítani, vagy saját virágoskertet.

A lakás legnagyobb szobája a nappali, ami több mint 21 négyzetméter. Az ablaka az átmenő forgalomtól mentes kis utcára, és azon belül is egy parkolóra néz. Ebből a helyiségből nyílik a legnagyobb hálószoba is, mely szintén 21 négyzetméteres.

A lakás hatalmas tereinek köszönhetően több beépített szerkényt is kialakítottak, mely tökéletesen rejti el a személyes holmikat, vagy bármilyen háztartási eszközt.

Az ingatlan szerkezetileg kifogástalan állapotban van. Az ablakok redőnnyel szereltek, és több rétegű thermo üveggel ellátottak. A parketta és a járólapok is tökéletes állapotnak örvendenek. A költözéshez egy tisztasági festés, és korszerűsítés igényszerű lehet, ezen kívül egyéb felújítás nem szükséges.

A közös költség 44.174 Ft, mely tartalmazza a szemétszállítást, a közös terek fűtését és világítását, a fűtést, a gondnok és a kertész díját, valamint a felújítási alapot is. Így a 89 négyzetméteres lakás fenntartási költsége mindössze átlagosan havi 50.000 Ft, mely igen kedvező.

Az ingatlan közvetlen közelében, séta távolságon belül minden megtalálható, ami a mindennapi élethez szükséges lehet. Legyen szó kisebb-nagyobb vásárlásról, kikapcsolódásról, vagy akár a tömegközlekedésről. Nagycsaládosoknak is kiváló választás lehet, hiszen a vételhez akár a CSOKplusz is igénybe vehető. Az autót a lakás előtt kényelmesen parkolhatja ingyen, a téli gumi, baba kocsi, biciklik könnyedén elférnek a 20 négyzetméteres zárható tárolóban.
M288825

Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez.
Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

Térkép

A hirdető elérhetősége

OTP Ingatlanpont - Takács Zsuzsanna

Takács Zsuzsanna
+36 30 495