Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8907301

OTP Ingatlanpont - Takács Zsuzsanna

67 m2
ALAPTERÜLET
1
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Elektromos
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 2024
  • Fűtés Elektromos
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Budapesten, a XVIII. kerületben, Pestszentlőrincen, Gloriett-telepen, Gilice téren eladó 67 nm-es, első emeleti, új építésű lakás. A társasházban 10 lakás található, -földszintjén üzletek lesznek,- a lakások az első, második emeleten, illetve a tetőtérben vannak. Átadás: 2024 végén, az építkezés jelenleg 80 %-os készültségnél tart. Az alagsorban 10 autó beállásra van lehetőség, minden lakáshoz egy, melynek megvásárlása kötelező, ára: 5.500.000 Ft. Ugyanitt tárolók is vásárolhatók: 850.000 Ft-ért. Az alagsorból lift visz fel a felső szintekre.
A jelenlegi állapotban burkolatok, szaniterek még választhatók bizonyos összeghatárig.
Fűtés, illetve használati meleg víz ellátásról Daikin hőszivattyús rendszer gondoskodik -melyet lakásonkénti leosztásban H tarifával- kiegészítve egy 100 literes bojlerrel, illetve a fürdőben törölközőszárítós radiátorral,- valamint egy FAN-COIL kiállással, a hőleadás padlófűtésen keresztül megoldott.
Közlekedés szempontjából kiváló, a közelben megtalálható, óvoda, iskola, önkormányzat, több bevásárlóközpont, fittness center, és a Bókay- kert.
A ház a műszaki leírásnak megfelelően épül, minőségi anyagokból, precíz kivitelezésben.
M288541
Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez.
Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

Térkép

A hirdető elérhetősége

OTP Ingatlanpont - Takács Zsuzsanna

Takács Zsuzsanna
+36 30 495