Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8907781

Fővállalkozó Balla és Balla Kft

60 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Házközponti
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 2004
  • Fűtés Házközponti
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

ÚJSZERŰ 60 nm-es MODERN 2. emeleti ERKÉLYES 2+1 félszobás TÉGLA ÉPÍTÉSŰ öröklakás a XVIII. kerület Szent Imre-Kertváros részén CSENDES utcában AZONNALI KÖLTÖZÉS lehetőségével eladó. TEREMGARÁRÁZS hely is vásárolható hozzá.

A 2 emeletes társasház 2004-ben épült, lifttel a mélygarázsból, gondozott kerttel és belső udvarral. Falazata 35 cm-es tégla HŐSZIGETELÉSSEL.

A lakás beosztása kiváló: a tágas amerikai konyhás nappali ablakai délre és nyugatra, a kertre néznek, a külön bejáratú szobák déli fekvésűek, így világos világos környezet várja az új tulajdonosát. A lakás maga kertre néz, tehát az amúgy alacsony forgalmú utca is távol esik a lakástól, így ideális lehetőség a pihenésre, családi együttlétre.

Állapota kiváló: tulajdonosai rövid ideig éltek itt, így valóban megkímélt, újszerű. Nyílászárói műanyagból készültek, alumínium redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek. Szobái laminált parkettával további helységei járólappal burkoltak. Fűtése házközponti egyedi méréssel.

Igényes és gondoskodó lakóközösség várja leendő lakótársakat. A felújítási alapot is tartalmazó közös költség 22.500 forint.
A vételár tartalmazza a gyönyörű konyhabútor, nappali és előszoba egyedi szekrényeit, minden más megállapodás szerint akár maradhatnak.

A lakás vételárába tartozik egy önálló, zárható 5 nm-es tároló.

Teremgarázsban lévő parkoló a lifttel szemben található, ára 5,5 M Ft.
Infrastruktúra szempontjából ideális: üzletek, orvos, közintézmények pár perc alatt elérhetőek.

Közlekedés kiváló: közelben a 166 266 182 buszok megállója.A KÖKI terminál 26 perc alatt elérhető tömegközlekedéssel, a Boráros tér is 60 perc. A Soroksári bevásárló központ (Auchan, Tesco, IKEA, OBI, Decathlon stb.) autóval 9 perc.

Az ingatlan tehermentes, fizetés után azonnal birtokba vehető. Hitel, Csok Plusz igényelhető.

Amennyiben felkeltette érdeklődését, szívesen megmutatom a hét bármely napján.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Fővállalkozó Balla és Balla Kft

Rencsevics Mária
+36 70 931