Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8916658

Fővállalkozó Balla és Balla Kft

35 m2
ALAPTERÜLET
1
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Távfűtés egyedi méréssel
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1982
  • Fűtés Távfűtés egyedi méréssel
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

ALACSONY REZSI, BIZTONSÁG, SOK NAPFÉNY, KIVÁLÓ INFRASTRUKTÚRA, REMEK KÖZLEKEDÉS
Lakhatás céljára keres?… vagy Befektetés, Lakáskiadás a cél?

Eladó a Havanna utcában egy 5. emeleti, tehermentes, déli fekvésű, 2020-ban felújított, csendes, parkra néző, 1,5 szobás lakás. A szobák külön nyílnak az előszobából, innen nyílik a fürdő és az ablakos konyha is.
A felújítás során az egész lakásban felújították az elektromos hálózatot, és hálózatbővítést hajtottak végre, redőnnyel szerelt hang- és hőszigetelt nyílászárók kerültek beépítésre, cserélve lettek a radiátorok, a konyha új konyhabútort kapott, valamint új padlóburkolatot tettek le, a szobákban VINYL padlót, konyhában, előszobában járólapot. A bejárati ajtó 12 ponton záródó fém biztonsági ajtó. Egyedül a fürdőszoba nem lett felújítva.

A ház fűtésrendszerét korszerűsítették, ennek köszönhetően a lakás fűtése szabályozható és mérhető, így lehetőség van a fűtési költség csökkentésére, mely a meleg víz ellátással együtt igen kedvező, 6.800 Ft/hó. A közös költség 8,900 Ft, a villany és víz mérőórák alapján kerül elszámolásra.

A ház folyamatosan karbantartott, 2019-ben új, korszerű lift került beépítésre, kifestették a lépcsőházat, valamint a lakók leköveztették a folyosót is. A ház következő fejlesztési terve napelemek felszerelése. A lépcsőházat és a közös helyiségeket rendszeresen takarítják, a lakóközösség barátságos, segítőkész. A házban zárható kapu és kódos kaputelefon biztosítja a nyugalmat.

Jó szívvel ajánlóm ezt a napfényes, per-, igény- és tehermentes otthont fiataloknak, idősebbeknek, kis családosoknak, mindazoknak, aki szeretik a kényelmes, biztonságos környezetet.

Van kérdése? Hívjon!
Szeretné megnézni? Hívjon!
Hitel kell a vásárláshoz? Hívjon!
El kell adnia az ingatlanát a vásárláshoz? Hívjon!
Igény esetén teljeskörű, DÍJMENTES hitelügyintézéssel, valamint kedvezményes ügyvédi szolgáltatással állunk rendelkezésére.

Várom hívását!
Reményi Ágnes, Balla Ingatlan

Térkép

A hirdető elérhetősége

Fővállalkozó Balla és Balla Kft

Reményi Ágnes
+36 70 708