Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8900417

Gold House Ingatlan- és Hitelcentrum

72 m2
ALAPTERÜLET
4
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Házközponti fűtés egyedi méréssel
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Belső szintek 10
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Fűtés Házközponti fűtés egyedi méréssel
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

A XVIII. kerületi Havanna utcában eladó egy 72 nm-es, felújított, 4 szobás, ötödik emeleti panellakás, egy panelprogramos, liftes házban.

A Havanna utca a lakótelep kiemelten kezelt része, hiszen itt régebben hivatásos rendvédelmi szervek szolgálati lakásai voltak, és ennek a tisztelete a megváltozott és fluktuálódott lakossággal rendelkező lakótelep jelenében is nyomott hagyott. A lokáció alapján nem arra számítana, hogy ha nem tudná hol van, akár azt is gondolhatná, hogy valahol a 13.,14., esetleg más pesti kerületbe került. Alapvető benyomásom, hogy a környék semmivel nem rosszabb, mint egy átlagos pesti lakótelep, akár Kőbányán, a Pesti úton, Angyalföldön, vagy máshol. Normálisan együtt élő és egymással kommunikáló családok és biztonságos közlekedés jellemzi, akár este is. Ez már nem az a Havanna, ami régen volt. A 18. kerület a várható beruházásoknak és fejlesztéseknek köszönhetően az ingatlanpiac egyik nyertesévé fog válni a közeljövőben. Legyen ön az, aki ezzel együtt nyer!

Az ingatlan egy értelmes fiatal házaspár tulajdonában van, akik élik a normális kis családi életüket. Kis gyerekes szülőként „kinőtték” az ingatlant, és szükségessé vált a költözés a számukra. Ha igazi otthont keres, jó helyen jár.

Helyiségek:
A bejárati ajtón egy klasszikus előszobába lépünk, amelyből a gardrób, a vécé, a fürdőszoba, a konyha, a nappali, és egy étkezőként használt szoba nyílik. A gardrób a fürdőszoba mellett helyezkedik el, ezért az új tulajdonosnak a fürdőszoba területét a gardrób területével tovább lehet növelni. A gardróbban beépített szekrények biztosítják a kulturált tárolási lehetőséget, és mellettük további jelentős szabad terület található, akár a szabadonálló holmik tárolására is. Az előszoba végén a konyha van, amely a méretéből és a jelenlegi beépítettségéből kifejezetten csak konyhai tevékenységekre alkalmas, az étkezésre nem. A konyha ablakkal rendelkezik, amely biztosítja a megfelelő szellőzését. Az előszobából nyíló nappalihoz egy zárt loggia tartozik, amellyel akár tovább is növelhető a szoba területe, amennyiben a szobával egybenyitják azt. Emellett a jelenleg beépített loggia üvegezése meg is bontható, hiszen ki ne szeretne tavasszal sütkörészni az ébredező napsütésben. Az előszoba utolsó bejárata az ebédlőbe vezet, amelyben a nagy térnek köszönhetően szinte nagypolgári stílusban megoldható az étkezés. Az étkezőből nyílik a gyermekszoba és a hálószoba, amelyekben egy teljes falat kitöltenek a modern beépített szekrények. A bejárat előtt tűzvédelmi szempontból engedéllyel rendelkező ráccsal védett, zárható folyosórész található.

Finanszírozás:
Ára: 53,9 M Ft. Az ingatlan egy házaspár birtokában van, per-, és tehermentes. Az ingatlan az adásvételi szerződés időpontjához képest legkorábban 30 nap múlva vehető birtokba.

Állapot:
Az ingatlant a jelenlegi tulajdonos már felújított állapotban vásárolta 2020.-ban, de ezt követően a saját igényeire és ízlésére formálta tovább. Ennek során egységes greslap került az előszobába, a konyhába és a gardróbba, illetve parketta a loggiába. Remek ízléssel és térkihasználással kicserélték a konyhabútort (Ikea), és cserélték a vécében a strang takarást. Egy beltéri egységgel hűtő-fűtő klímát szereltek fel a hálószobában, amely tulajdonképpen képes ellátni az ingatlan teljes területének a hűtését. A jelenlegi tulajdonosok által kerültek a lakásba az egyedi kivitelezésű tolóajtós beépített szekrények is. A konyha teljesen gépesített, mosogatógép, elektromos sütő, főzőlap van. A fürdőszobában 2020.-ban új pult és beépített polc került, emellett az elmúlt években kicserélték a csapokat is ugyanitt. Az elektromos hálózatot jelentős részben még az előző tulajdonos újította fel, rézvezetékek vannak, az apró hibákat - úgymint például a kábelek falba vésése,- pedig a jelenlegi tulajdonos javította. A biztosítótábla cserélve volt, a burkolata nem. Az ingatlanban jelenleg 16 Amper az áramerősség. Az előszoba és a nappali, illetve a nappali és az étkező közötti átjárók egyedi készítésűek. A nyílászárók műanyagok, kétrétegű üvegezéssel. A loggia tulajdonképpen duplán szigeteli a lakást, hiszen a beépítése miatt 2×2 rétegű üvegezés van a nappali körül. A hálószoba és a gyerekszoba ablakán profi fémredőnyök vannak. Az ingatlan teljes festése legutoljára 2020.-ban volt, de 2023.-ban az előszoba és a konyha festése megtörtént. A bejárati ajtó négy ponton záródó fémbetétes biztonsági ajtó. A ház külső homlokzatait felújították és hőszigetelték, tehát a ház panelprogramos. Lift, proxy-s beléptetés, kaputelefon van. A társasház liftjét 2 hónapja újították fel, több belvárosi ház megirigyelhetné a korszerű állapotát. A ház bejáratánál kamerarendszer működik.

Rezsi:
A közös költség összesen 25.415.-Ft/hó, amely több részből áll. A közös költség alapja 16.785.-Ft., amely tartalmazza a szemétszállítást, a lépcsőház takarítás/világítást, az alapbiztosítást, és a felújítási alapot. Ehhez adódik hozzá a társasház tetején lévő napkollektorok által biztosított vízmelegítés díja, továbbá jelenleg van még egy extra felújítási alap is, a közelmúltban történt fejlesztések és felújítások költség hozzájárulásaként, amely 4.884.-Ft. A fűtés házközponti, egyedi fogyasztás alapú. Félfűtés idején (április és október) az átalánydíja 10.554.-Ft./hó, teljes fűtés esetén 21.000.-Ft. Viszont az ingatlan csodálatos fekvése és szigetelése miatt alig kell fűteni, ezért eddig a tulajdonosok minden évben 70 ezer Ft körüli összeget visszakaptak a befizetett fűtési díjak után. A teljes rezsiköltség fogyasztástól függően kb. 40-60 ezer Ft/hó. A lakás saját vízmérővel (hideg, meleg) és villanyórával rendelkezik. A radiátorok egyedi mérőórával felszereltek.

Parkolás:
A ház mellett hatalmas parkoló biztosítja a kényelmes és ingyenes parkolási lehetőséget.

Ajánlás:
Ideális fiatal pároknak, kisebb családoknak, egyedülállóknak, idősebbeknek. Kisállat tartása engedélyezett.

Közlekedés:
Az ingatlanból a belvárost tömegközlekedéssel 35-45 perc alatt el lehet érni, több járattal, és útvonalon is. Az ingatlan a 142E autóbusz mellet az 54, 55, 255E, 132E, 136 buszjáratokkal is megközelíthető. A lakástól kb. 3 perc sétára két irányban is buszmegállók találhatóak.

Infrastruktúra:
Mint minden lakótelep esetében, ennél az ingatlannál is elérhető pár perces sétával minden szolgáltatás és üzlet, ami a mindennapokhoz tartozik. Lidl, Aldi, Príma, Penny, Lőrinc piac, Ecseri piac, postahivatal, játszótér, futópálya, sportklubok, kutyafuttatók, háziorvosi rendelő, könyvtár, közösségi ház, óvoda, bölcsőde, általános iskola, pizzéria, kifőzde, kis üzletek, stb. Emellett rendkívül közel van a Bozsik Aréna, Kispesti temető, a Honvéd FC sportklub, a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet, továbbá az Ormos Intézet.

Tekintse meg az ingatlant személyesen, és tegyen árajánlatot.
Várom megtisztelő hívását.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Gold House Ingatlan- és Hitelcentrum

Molnár Edit
+36 20 922