Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8899251

OTP Ingatlanpont Csongrád

63 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 2009
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Keresi új tulajdonosát XVII. kerületben, Rákoshegyen, a népszerű Helikopter lakóparkban egy 2009-ben épült, felújított, 63 m?-es sorházi ingatlan, amely tökéletes választás kisebb családok, nyugalmat kereső párok vagy befektetők számára. A csendes, rendezett környezet közvetlenül egy erdő szélén fekszik, így a természet közelsége bármikor élvezhető, akár a kertből, akár egy kellemes séta során.

A házban két külön nyíló, laminált padlós szoba található, egy tágas nappali, valamint két fürdőszoba. A modern, beépített konyhabútor újszerű állapotban van és a 2023-as felújítás során minden igényt kielégítő klíma és riasztórendszer is beépítésre került. A fűtésről gázkazán gondoskodik radiátorokkal, a meleget tehát gazdaságosan és hatékonyan biztosítja.

A lakáshoz egy kertkapcsolatos, beépíthető terasz tartozik, ahol kellemesen pihenhet, illetve a padlás el van szeparálva a többi lakás padlásától, ami további tárolási lehetőségeket biztosít. A parkolás is megoldott: a telken belül kialakított felszíni beálló várja új tulajdonosát, ami benne van a vételárban.

Az ingatlan tehermentes, közös költség nincs. Az előző tulajdonos alig lakta, így gyakorlatilag újszerű állapotban várja új lakóit. A környék ellátottsága kiváló: iskola, óvoda, ABC, cukrászda és tömegközlekedés a közelben található.

Ha felkeltette érdeklődését az ingatlan, ne habozzon felvenni velem a kapcsolatot!

Térkép

A hirdető elérhetősége

OTP Ingatlanpont Csongrád

Szlovák Ibolya
+36 70 455