Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8854573

Fővállalkozó Balla és Balla Kft

46 m2
ALAPTERÜLET
1
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Gáz (konvektor)
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1980
  • Fűtés Gáz (konvektor)
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

CSAK A BALLA INGATLAN KÍNÁLATÁBAN!**

XVII. kerület Rákoskeresztúr központjában, egy téglaépítésű társasház 2. emeletén kínálom eladásra ezt a 46 nm-es, világos és jól elrendezett 1+2 félszobás lakást. Az ingatlan átlagos állapotú, de megkímélt, és ideális választás lehet azok számára, akik egy kényelmes és napfényes otthont keresnek.

A lakás elosztása remek, minden helyiség külön bejárattal rendelkezik. A közlekedőn kívül található egy nappali, egy konyha, két félszoba és egy kádas fürdőszoba. Az ingatlan modernizálás során az eredeti nyílászárókat hőszigetelt műanyag ablakokra cserélték, a bejárati ajtó pedig új, több ponton záródó biztonsági ajtóra lett cserélve.

A lakás parkettás és kerámia burkolattal rendelkezik, a fűtést gázkonvektor biztosítja, amely kedvezően tartja a fenntartási költségeket. Továbbá, a lakáshoz tartozik egy saját tároló, amely praktikus megoldást nyújt a tárolásra.

A kulturált lakóközösség és a tiszta, rendezett lépcsőház növeli az ingatlan értékét. A környéken minden megtalálható, ami a mindennapi élethez szükséges: óvoda, iskola, bölcsőde, pékség, bank, élelmiszerbolt és számos egyéb szolgáltatás. Az autós és tömegközlekedési kapcsolatok is kiválóak, így az ingatlan elhelyezkedése kényelmes közlekedést biztosít.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget! Jöjjön el, nézze meg személyesen!

Várom hívását a hét bármely napján, akár hétvégén is!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Fővállalkozó Balla és Balla Kft

Feketéné Juhász Anita
+36 70 932