Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8899468

Budapest IV. kerület József Attila utca 94-100 - OTP Ingatlanpont Iroda

45 m2
ALAPTERÜLET
1
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1950
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

KERTKAPCSOLATOS felújítandó LAKÁS eladó a XVI. kerületi Cinkota egyik kiemelt, nyugodt, csendes mellékutcájában. Egy három lakásos sorház jellegű épület középső, két szobás, 45 nm-es hasznos alapterületű lakása ez, amihez tartozik egy 10 nm-es terasz, valamint a közvetlenül mellette és előtte elhelyezkedő hozzávetőlegesen 60 nm-es udvarrész is. Az épület szigetelt, a lakás igény szerinti mértékű, de felújításra szoruló. A fűtés gáz cirkó rendszerű, nagyon alacsony rezsi költséggel fenntartható. A belmagasság 2,2 méter.

Optimális választás lehet első kis lakásnak, egyedülállóként vagy kis családdal, kutyával, cicával vagy akár befektetési célra.

Infrastruktúra szempontjából kiváló helyen van, a 92-es, a 45-ös és a 46-os buszok, valamint a HÉV is a közelben közlekedik. A kis közért és a cukrászda gyalogos távolságban vannak, a hipermarketek és a kórház pedig busszal könnyen megközelíthetők. Környékbeli óvoda, iskola és játszótér is a rendelkezésre áll.

Banki hátterünknek köszönhetően kedvezményes hitel ügyintézéssel segítjük ügyfeleinket. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

Érdeklődés esetén kérem, hivatkozzon az M288726-os azonosító számra!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Budapest IV. kerület József Attila utca 94-100 - OTP Ingatlanpont Iroda

Herczeg Márta Fruzsina
+36 50 105