Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8895899

OTP Ingatlanpont - Budapest IX. ker., Üllői út 21.

47 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1980
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladó 2 szobás lakás Újpalotán!

Tehermentes, azonnal költözhető 47 nm-es lakás eladó a Zsókavár utcában, egy panelprogram keretében felújított, liftes társasházban. A 3. emeleti, világos lakás külön gardrób szobával és előtérből leválasztott résszel rendelkezik. A parkettás, külön bejáratú szobák ablakai csendes parkra néznek. A panelprogram során az ablakokat kicserélték, a fürdőszobában pedig a kád helyett modern zuhanyzó került beépítésre.

A lépcsőház rendezett, a lakóközösség barátságos. A környék remek ellátottságú, közelben bevásárlási lehetőségek, orvosi rendelők, gyógyszertárak, óvodák és iskolák is elérhetőek. A belváros 20 perc alatt megközelíthető, közvetlen buszjárat indul Budára is.

Ez a lakás kiváló választás kiscsaládoknak, pároknak első otthonnak vagy befektetőknek. Az ingatlan azonnal birtokba vehető!

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal, akár hétvégén is.

A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal, akár hétvégén is.

Térkép

A hirdető elérhetősége

OTP Ingatlanpont - Budapest IX. ker., Üllői út 21.

Antal Enikő
+36 20 371