Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8917619

Fővállalkozó Balla és Balla Kft

53 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Távfűtés
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1980
  • Fűtés Távfűtés
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladó felújított, panorámás lakás Újpalotán!
Kivételes lehetőség, ha világos, délnyugati fekvésű otthont keres Budapest egyik legjobb közlekedéssel rendelkező részén!
A 10. emeleti, 2 szobás, gardróbos lakás tulajdoni lap szerint 47 négyzetméter, de a beépített közös területnek köszönhetően valójában 53 nm-es, így extra tér áll rendelkezésre.
Az elmúlt években a lakás felújításon esett át, így Önnek már csak költöznie kell!
A 7 ponton záródó biztonsági bejárati ajtó, a modern műanyag ablakok és a cserélt radiátorok garantálják a kényelmet és az energiahatékonyságot. Minden ablakot műanyag redőnnyel szereltek fel, a villamoshálózatot felújították és extra konnektorokat helyeztek el a szobákban. A lakás világításának fényereje minden helyiségben szabályozható, így mindig tökéletes hangulatvilágítást alakíthat ki. A GREE klímaberendezés automatikusan tartja a kívánt hőmérsékletet, a biztonságot pedig a beépített riasztórendszer garantálja.
A lakás elhelyezkedése kiváló, mindössze 2-3 perc sétára találhatók a busz- és villamosmegállók, így a belváros is könnyen elérhető 25-30 perc alatt. Autóval az M3-as autópálya csupán 3-4 perc távolságra van. A mindennapi bevásárlás is gyors és egyszerű: SPAR, CBA és a piac 2-3 perc gyalog, míg LIDL és ALDI 3-5 perc autóval érhető el. A Pólus Center is mindössze 5-10 perces sétára van, ideális vásárlási lehetőségeket biztosítva.
Az épület mögött közvetlenül zöldövezet és park található, ahol kellemes sétákra van lehetőség.
Ne hagyja ki ezt a lehetőséget – hívjon most, és találjon rá új otthonára !

Térkép

A hirdető elérhetősége

Fővállalkozó Balla és Balla Kft

Farkas Andrea
+36 70 442