Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8903023

Budapest IV. kerület József Attila utca 94-100 - OTP Ingatlanpont Iroda

82 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 2002
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladó, a XV. kerületben, egy IV. emeletes liftes társasház 3. emeletén, teljesen felújított, 82 m2-es, 3 szobás, világos, két erkélyes lakás.

Az ingatlan megjelenése és kialakítása a legújabb trendeknek megfelelően lett megvalósítva. A felújítás során figyelmet fordítottak a részletekre, így a lakás minden eleme harmonikusan illeszkedik egymáshoz. A tágas nappali és az amerikai konyha együttesen szellős, barátságos teret kínál, ideális a mindennapi élethez és a családi összejövetelekhez.A modern konyhabútor nemcsak esztétikus, hanem praktikus is, bőséges tárolóhelyet biztosítva.
A fürdőszoba korszerű berendezése és jól átgondolt elrendezése maximális kényelmet biztosít. A minőségi anyagok és eszközök használata mellett a praktikus tárolási megoldások is hozzájárulnak a mindennapi használat egyszerűsítéséhez. A tágas tér ideális a relaxációhoz, így a fürdőszoba nem csupán funkcionális, hanem kellemes környezetet is teremt.

A hőszigetelt nyílászárók hozzájárulnak a lakás energiatakarékosságához, míg a klímaberendezések lehetővé teszik a kellemes hőmérséklet fenntartását a nyári hónapokban is.
Fűtése házközponti rendszerű, amely egyedi mérési lehetőséget biztosít. Ez azt jelenti, hogy a lakás saját fogyasztásának megfelelően, pontosan mérhető a fűtési költség, így a lakók csak annyit fizetnek, amennyit ténylegesen használnak. Ez a megoldás nemcsak költséghatékony, hanem környezetbarát is, mivel lehetővé teszi a hatékony energiafelhasználást.

A világos színek és a minőségi anyagok használata otthonos, meghitt légkört teremt.

Összességében ez a lakás ideális választás mindazok számára, akik egy friss, kényelmes és jól megtervezett otthont keresnek.

Amennyiben felkeltette az érdeklődését, kérem, keressen bizalommal a hét bármely napján, szívesen válaszolok kérdéseire!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Budapest IV. kerület József Attila utca 94-100 - OTP Ingatlanpont Iroda

Herczeg Márta Fruzsina
+36 50 105