Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8919327

OTP Ingatlanpont - Takács Zsuzsanna

61 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1970
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Tágas, bútorozott lakás nyugodt zöld környezetben. Remek befektetési lehetőség!

Eladásra kínálunk egy 61 négyzetméteres, 3 szobás, bútorozott lakást a 15. kerületben, a Nyírpalota úton. A lakás egy csendes, zöldövezeti területen található, amit egy tágas park vesz körül. Tökéletes választás azoknak, akik szeretnének egy kicsit elszakadni a belváros zajától, mégis gyorsan elérhető közelségben maradni központhoz. A lakóház mellett ingyenes közterületi parkoló biztosít kényelmes parkolási lehetőséget, a lakóközösség pedig nyugodt és barátságos, ideális a békés otthoni élethez.

Lakás jellemzői:

Alapterület: 61 nm
Szobák: Tágas, napfényes szobák nagy ablakokkal
Erkély: Beépített, amely extra teret és kényelmet biztosít
Állapot: Az ingatlan jó állapotú, azonnal lakható, de az új tulajdonos igénye szerint modernizálható.
Környék és infrastruktúra: A környék kiváló infrastruktúrával rendelkezik. A közelben iskola, óvoda, piac, boltok és más szolgáltatások sétatávolságra találhatók. Emellett a tömegközlekedési lehetőségek is nagyszerűek, így a város bármely pontja könnyen elérhető.

Ez az ingatlan ideális választás családoknak, pároknak, akik egy csendes, zöld környezetben szeretnének élni, vagy a jó elhelyezkedés és a környék fejlődése miatt kiváló befektetési lehetőség is.

M289661 Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez.
Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk

Térkép

A hirdető elérhetősége

OTP Ingatlanpont - Takács Zsuzsanna

Takács Zsuzsanna
+36 30 495