Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8912182

Otthon-One Ingatlanközvetítő Kft.

64 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Gáz (konvektor)
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1974
  • Fűtés Gáz (konvektor)
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Képzeld el, hogy egy igazán különleges otthonra bukkantál, amely tökéletes választás fiatal felnőttek számára, akik a városi életet keresik, de szeretnének egy nyugodt, biztonságos környezetben élni. Az ingatlan Budapest 15. kerületében, Újpalotán található, és minden igényt kielégít, ami egy modern lakásban elvárható. Ez a használt, de átlagos állapotú lakás 64 négyzetméteren kínálja a kényelmet, amit keresel. Két szobája ideális lehetőséget biztosít akár egy fiatal párnak, akár egyedülállóknak, akiknek szükségük van egy külön dolgozószobára vagy vendégszobára. A lakásban található egy fürdőszoba, amely praktikus elrendezésével segít, hogy a reggeli rohanás során is mindenki időben elindulhasson. Az ingatlan fűtése gázkonvektorral megoldott, valamint Daikin hűtő-fűtő klímás is, így a téli hónapokban is kellemes hőmérsékletet biztosít, a nyári melegekben pedig a hűsítő kényelemről gondoskodik. Az ingatlanhoz tartozik két garázs férőhely is, amelyből az egyik zárt. A környék ellátottsága kiváló, hiszen a közelben a Pólus Bevásárló központ és az Ázsia Center van. Az Újpalotai lakótelep zöld övezete és csendes utcái tökéletes helyszínt biztosítanak a pihenéshez és a feltöltődéshez, miközben a város nyüzsgése is könnyen elérhető. Az ingatlan tehermentes, ami azt jelenti, hogy azonnal birtokba veheted, és nem kell aggódnod a jogi ügyintézés miatt.

A lakáshoz tartozik a ház alagsorában egy 1,6m2-es tároló.
Kertben fedett lemez garázs, plusz kocsi beálló.

A környék infrastruktúrája tökéletes iskola, óvoda, bölcsőde, boltok közelben.

BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN.

Szívesen válaszolok minden felmerülő kérdésedre, és segítek, hogy megtaláld a számodra legideálisabb otthont a hét bármely napján!

Ez az ingatlan a "Felező csomag" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Otthon-One Ingatlanközvetítő Kft.

Bögös Zsolt
+36 70 461