Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8896030

Fővállalkozó Balla és Balla Kft

60 m2
ALAPTERÜLET
1
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1960
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladó a XV. kerületben, Pestújhely városrészén, a Molnár Viktor utcában egy téglaépítésű, földszintes, kertkapcsolatos ingatlan egy ötlakásos társasházban.

A másfélszobás lakás 60 nm-es, amelyhez tartozik egy 16 nm-es fedett, és további 14 nm-es nyitott teraszrész is, ezen felül még nagyjából 105 nm nagyságú saját használatú kert is tartozik hozzá. A nyitott terasz mögött van egy nagyjából 5 nm-es tároló, ahol akár a fűnyírót is tárolhatjuk.

Az ingatlant az elmúlt évek során teljes körűen felújították és bővítették is. A felújítás során a homlokzatot hőszigetelték, az összes burkolatot kicserélték, és egyúttal vízszigeteléssel látták el az aljzatot, minden nyílászárója műanyag tokozású, hő- és hangszigetelésű üvegezéssel rendelkezik a redőny és a szúnyogháló mellett. A gipszkarton álmennyezettel csökkentették a belmagasságot, ami érezhető a fűtési költségek megtakarításában is. A fűtésről és a meleg vízről gázcirkó gondoskodik. A lakás energiatakarékos hűtő-fűtő klímával is felszerelt.

A fedett terasz tavasztól őszig ideális helyszíne lehet az étkezéseknek amellett, hogy a saját kert kellően tágas szabadtéri programokra.

A lakóközösség jó. Az ingyenes parkolás a ház előtt biztosított.
Az ingatlanhoz tartozik egy saját használatú, zárható 12 nm-es pincerész, ugyanakkor a lakás fölött található padlástér is saját használatú.

Az infrastrukturális ellátottsága jó, a tömegközlekedési adottságai is említésre méltóak.

Igény esetén teljes körű, díjmentes hitelügyintézéssel állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, forduljon hozzám bizalommal.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Fővállalkozó Balla és Balla Kft

Nagy Iván
+36 70 682