Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8896277

ARANY 6 HÁZ Kft.

66 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 2004
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladásra kínálunk egy nagyszerű, 2004-ben épült, nappali + 2 hálószobás + teraszos és nagy kertes lakást a XV. kerület kertvárosi részén.
Ne hagyja ki ezt a rendkívüli lehetőséget, hogy egy kellemes kertre néző lakás boldog tulajdonosa lehessen Budapest egyik népszerű részén!

Az elhelyezkedés tekintetében Pestújhely egyik legvonzóbb részén található, ahol a közlekedés (124, 231-es busz, 62, 69-es villamos), a Pólus bevásárlóközpont, iskolák és óvodák könnyen és gyorsan elérhetőek.
Az ingatlan méreteit tekintve a ház belső tere 66 m², ami észszerűen kialakított térrel rendelkezik, kihasználva minden egyes négyzetmétert.
A ház további előnye a 6 nm terasz, ahol a család vagy a barátok társaságában élvezheti a kert nyújtotta nyugalmat és szépséget.

A kényelmes és praktikus élettér mellett egy 43 m²-es, gondozott kert is tartozik a lakáshoz, amely nem csak a természet közelségét, de a privát teret is megadja minden tulajdonos számára.

Az otthon fűtéséről egy modern és gazdaságos gáz cirkó fűtési rendszer gondoskodik, amely biztosítja a meleg otthont a hidegebb hónapokban is.

Nyáron a közlekedőben felszerelt klíma garantálja a kellemes hőmérsékletet.

A tágas fürdőszobában egy sarokkád található, további előnye a lakásnak hogy a fürdőszoba és a wc külön helyiségben vannak.

A különleges adottságok közé tartozik az udvarban elérhető autóbeállási lehetőség is, amely nem csak a biztonságot, de a kényelmet is növeli az ott lakók számára.

Térkép

A hirdető elérhetősége

ARANY 6 HÁZ Kft.

Király Szilvia
+36 20 561