Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8904474

Fővállalkozó Balla és Balla Kft

28 m2
ALAPTERÜLET
1
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Elektromos
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1950
  • Fűtés Elektromos
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Budapest XIX. kerület óvárosában a lakótelep szélén, kellemes családi házas kertvárosi környezetben, utcafronti bejárattal eladó földszinti 28 m² alapterületű, egy légterű szoba-konyhás, 1 szobás, összkomfortos, jó állapotú, per és tehermentes lakás.

A lakást az elmúlt években felújították. A lakás minden helyisége járólapos. A nyílászárók átlagos állapotúak fa típusúak, redőnnyel felszereltek. A bejárati ajtó vas szerkezetű, plusz biztonsági rács került beépítésre. A beépített konyhabútor vételár részét képezi. A lakásban fűtés jelenleg villanypanelekkel megoldott, a meleg vizet villanybojler biztosítja. Vízóra, van. Az ingatlan szobájának ablakai utcára néznek.

A ház körül a parkolás ingyenes.

Tömegközlekedés: 68-as busszal, vagy a 42-es és 50-es villamossal a KÖKI- terminál, vagy a Határ úti M3-as metró könnyen 10 perc alatt elérhető.

Amennyiben egy olyan ingatlant keres, mely mindezeket tudja biztosítani és Budapest olyan pontján helyezkedik el, ahonnan gyorsan elérheti célját, akkor hívjon bizalommal a további részletekért!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Fővállalkozó Balla és Balla Kft

Rácz Gyula László
+36 70 383