Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8879794

Fővállalkozó Balla és Balla Kft

53 m2
ALAPTERÜLET
1
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Távfűtés
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1981
  • Fűtés Távfűtés
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Kispesti lakótelepen 11 emeletes panelházban eladó egy 9. emeleti, 53 m²-es, 1+2 félszobás, felújítandó állapotú, keleti és nyugati tájolású panellakás.

Az ingatlan szobái padló szőnyeges a többi helyiség PVC-s, a nyílászárók műanyag típusúak, redőnyökkel szereltek, továbbá minden helyiségben új radiátor található. A lakás előnyei a szép parkos elhelyezkedés és a jó infrastruktúra. A ház lakóközössége kulturált, a tulajdonviszonyok rendezettek. A ház környezetében a parkolás ingyenes.

Környezet:
Kispesti lakótelep kedvelt utcájában, parkos környezetben. A környék csendes, ellátottsága kiváló. Bölcsőde, óvoda, iskola, posta, piac, orvosi rendelő, gyógyszertár, bevásárló központok ( Lidl, Penny, Aldi, Spar, piac) sétatávolságra.

Közlekedés:
Az ingatlan pár perces sétával megközelíthető az Üllői útról. Tömegközlekedéssel az M3-as metró 5-10 perc alatt elérhető az 50-es villamossal, vagy a 136-os, 236-os, 93-as buszokkal, a Határ út, vagy a KÖKI- Terminál csomópont. Gépjárművel Kispesten keresztül, vagy az M5-ös út városba vezető szakaszán gyorsan Budapest centrumába lehet jutni, még csúcsforgalom idején is.

Amennyiben ilyen paraméterekkel rendelkező lakás az elképzelése, kérem, hívjon bizalommal!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Fővállalkozó Balla és Balla Kft

Ráczné Ági
+36 70 708