Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8920925

Szi-We Otthona Kft.

69 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1940
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladó egy 4. emeleti lakás kiváló adottságokkal és paraméterekkel. Az ingatlan 69 négyzetméteres, és három szobával rendelkezik, így elegendő helyet biztosít egy családnak vagy családot tervező pároknak. A lakás felújított állapotban van, így az új tulajdonosnak nem kell aggódnia a renoválási költségek miatt.
A műanyag nyílászárók nagyszerűen hozzájárulnak az energiahatékonysághoz és a zajszigeteléshez. A kondenzációs gázkazán gondoskodik a meleg vízről és a fűtésről, ami kényelmes és gazdaságos megoldás. Ezenkívül a lakás klímával is felszerelt, így a nyári hónapokban is kellemes hőmérsékletet tarthatunk bent. A lakás egy zöld belső kertre néz, így kellemes kilátást biztosít, ebből adódóan egész nap napfényben fürdik és mindig világos.
A lakáshoz tartozik egy 6 nm -es lenti tároló is.
Az ingatlan kiváló befektetési lehetőséget is kínál. Az alacsony fenntartási költségek és a jó elhelyezkedés miatt könnyen kiadható, így akár passzív jövedelmet is generálhat a tulajdonos számára.
A lakás elhelyezkedése kiváló: csak pár perc sétára van a 2-es metró, az 1-es villamos, valamint a 75-ös és 77-es trolibusz, illetve több éjszakai járat megállói is, így könnyedén eljuthatsz bárhova a városban! A közelben minden megtalálható, amire szükséged lehet: Spar, Lidl, Tesco, DM, Rossman, Euronics stb (500 méteren belül), gyógyszertárak, orvosi rendelők (felnőtt és gyermek), iskolák, bölcsődék, óvodák (200-300 méteren belül), éttermek.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Szi-We Otthona Kft.

Buzás Miklós Dániel
+36 70 716