Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8898182

-

56 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
Panel
ÉPÍTÉS
Távfűtés
FŰTÉS
  • Kilátás Utcai
  • Ingatlan komfort Összkomfortos
  • Fűtés Távfűtés
  • Építőanyag Panel
  • Klíma igen
  • Bútorozott igen
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladásra kínálunk Zugló közkedvelt részén a Nezsider parknál egy 56m2-es 2 és fél szobás (nappali, hálószoba és étkező) csúsztatott zsalus lakást, ami pár éve minőségi anyagokból felújításra került. Valamennyi új nyílászárón szúnyogháló található, míg a fürdőszoba ablakon kívül, mindegyik helyiség redőnnyel szerelt.

A konyhában IKEA-s konyhabútor, beépített mikrohullámú sütő (Whirlpool), mosogatógép (Bosch), gránit mosogatótál (Blanco) valamint az utcára kivezetett szagelszívó növeli a komfortérzetet. A közlekedőben egy polcozott tároló és egy minőségi anyagból készült nagy méretű beépített szekrény kapott helyet, valamint egyedi falpanelből fogas került kialakításra.

A fürdőszobában (Grohe csaptelepek) beépített víztartályos Geberit wc és törölközőszárító valamint asztalos által készített mosdószekrény és piperepolc található.

A nappaliban egy Mitsubishi, míg a hálóban egy Daikin klíma segít átvészelni a melegebb napokat. Mindkét szobába egyedi, asztalos által készített bútorok kerültek. A nappali egyik fala szeletelt téglával került díszítésre, ami igény szerint festhető. Az ingatlan per és tehermentes. A vételár részét képezi a konyhabútor a felsorolt műszaki berendezésekkel, a beépített szekrény, a fürdőszoba szekrény, valamint a légkondicionáló berendezések. A további, méretre gyártott bútorok (nappali és hálószoba) megegyezés szerint megvásárolhatóak.

A Mexikói úti metrómegálló és a Városliget séta távolságon belül, a környék tömegközlekedése kiváló (busz, troli, villamos), óvoda, iskola, cukrászda, pizzéria, gyógyszertár, szépségszalon, szolárium és élelmiszerbolt szintén pár percre (a legközelebbi bolt mindösszesen 1 percre!!:)) található a lakástól. Kiváló vételi lehetőség befeketőknek, egyedülálló fiataloknak és pároknak.

Ingatlanosok szolgáltatását jelenleg nem kívánom igénybe venni. Az alaprajz tájékoztató jellegű. Megtekintésre telefonon egyeztetett időpontban lehetséges, akár hétvégén is. Amennyiben nem tudom fogadni a hívását, visszahívom.

Jöjjön el, nézze meg Ön is ezen rendkívüli ajánlatot!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Gréta Sipos

+36 20 358